En tjyv

Någon snodde min vattenflaska när jag tränade idag. Noteras bör att min vattenflaska är en avskalad-halvliters-ramlösaflaska. Hoppas någon är nöjd med sitt kap! Jag kommer sakna den i vart fall.

Tycker förövrigt synd om Klara som hade en dålig dag idag. I alla fall vad det gäller nyklar och lås. Kaffe fick stackarn nöja sig med!

Bloggare 4-life

Jag är den sämsta bloggaren någonsin. Skulle jag tro. Inte nog med att intressefaktorn på det jag skriver är närmare obefintligt så är jag dålig på att ta mig tid till att skriva.

Hade en skitkonstig helg, blev utsatt för lite alla möjliga knasigheter. Så här i efterhand kan jag skratta åt till exempel: I'm from Africa, the big jungle. I can tell you stories. Personen i fråga var dock smått obehaglig visade det sig.

Shout out Louds ska till Emmaboda!!! Om nu någon missat det. Och My darlig YOU! och en massa annat kul. Sommar, sommar och sol!

Leitungswasser närmar sig dessutom. Borde öva lite på min tyska. Har i stort sett inte blivit uppdaterad sen 5:an. Då fick man lära sig: Hej jag heter Julia. Jag bor i Stocholm. Jag är elva (?) år. Vilket jag lär ha stor användning av. Filippa uppgraderade mig lite med den trevliga meningen: Jag har en strykjärnssladd i mitt städskåp. Kan även säga: Jag är en potatissallad.


Har för övrigt insett att jag inte vet om någon annan ska på Bloc Party i maj. Vilket jag hoppas då jag kommer få gå själv annars. Hum. Skulle kanske vara intressant i och för sig. Men om någon som läser den här bloggen (vilket inte borde vara många) ska gå kan du väl meddela mig då det antagligen skulle vara trevligare att få sällskap till Cirkus.

Zeigeist spelar på Debaser i april också, kan vara värt en hundralapp! Haha, dom är sjukt bra.. Biibibibib. Nu har jag inte tid med det här längre.

image22
Malin fyllde 19 igår (firades i lördags) och idag fyller Debban år!!!
image23