I'm ready for the floor

Solen skiner!!! Jiihaw! Och det är varmt. Ganska i alla fall. Tyvärr måste jag packelipacka. Fick låna en tvättpåse av Linnéa som jag ska lägga ner lite grejer i var det tänkt.. Och överlämna imorgon.. Har precis ätit lunch också - måste ju äta ur så mycket som möjligt ur skafferiet innan jag drar. Köpte dock en aubergine så jag har något att mixa med mina krossade tomater ikväll.. Hmm.. Serveras nog med ris.

Pratade svordomar i skolan idag... Vi skulle göra fonetiska tecken för olika meningar först. Jag fick He's such a cunt! vilket kanske är lite passande eftersom det är ett ord Kate överanvänder. Haha, sen skulle vi lära varandra olika svordomar på vårat språk och min grupp blev inriktad på jävla fitta som jag började med. Så på tjeckiska är det vimrdana kunda och på tyska chais fotze (på tyska är det tydligen JÄTTE offensive dock).

Bla bla bla vad är grejen med en blogg egentligen. Bla bla. Hujeda mig.. sånt barn han var, ej värre tänkas kan..

Tjo och tjim - fiskstim

Skratta eller gråta

Är alltid intressant. Jag är sämst i världen på att blogga just nu. Intressant egentligen med tanke på att jag borde ha mer tid nu än förut.. Jaja.

JAG KOMMER HEM PÅ LÖRDAG (och stannar till fredag...) och räknar med att folk ringer mig!! Haha. Oh la la. Tanken är väl Ace på lördagen när jag kommer hem och frukost på String på söndagen. Alla är mycket välkomna!

Vad annars. Öhh. Har ju inte skrivit på evigheter... Åsa var här förut och det var fest!! Kul kul. Smått galen vecka dock var ute tisdag, torsdag, fredag och lördag. Hade min enda officiellt lediga dag den veckan också. Jobbade söndagen. Juste Justice var på torsdagen och det var GRYMT bra. Gaah! Och nu ska dom till Emmaboda också.. Kan ju inte bli bättre...?! Sen åt vi frukost på söndagmorgonen innan Åsa åkte och jag jobbade. Blä! Då försvann min röst också!! Så den var helt förstörd under några dagar. Sen åkte jag och Alexandra till Brighton på måndagen och det var hur mysigt som helst!!! Solen sken och vi satt på piren för dess nedgång...

Men det var förra veckans måndag. Den här veckan är en lugn vecka, var ute torsdag och lördag förra veckan och jobbade lördag/söndag.. Nu är det bara peppen inför hemresan. Mitt rum är i absolut kaos just nu eftersom jag försöker sortera sådant som jag ska spara här och sådant som ska hem. Bla bla. Vet inte om det är så mycket annat som hänt.

Ska försöka bil bättre på att blogga igen men när jag åker hem lär jag inte ha någon dator... Det ordnar sig.

Massa som har fyllt år också! Så grattis grattis grattis grattis och grattis igen.

Speciellt grattis till Lollan som faktiskt fyller år idag! Mihihi. Och som jag hoppas hämtar mig på Arlanda på lördag... Come on!!

Xx

Old School

Är jag tillbaka i nu... Och det var lite småkaos. Men inga långa dagar längre! Fast ingen sömn heller. Börjar 8.30 varje dag och jobbar helgen också. Plus alla andra planer jag har.. Gah. Hujeda mig. Tur att dagarna är korta så man kan sova eller dylikt då i alla fall. Well well.

Insåg att det var ett tag sen jag skrev. Men orkar inte uppdatera heller för jag är TRÖTT! Har börjat beta av min lista av saker jag borde göra. Vilket är en del, men fick en hel del gjort i alla fall! Bråkade med några asiater om kärlek vs pengar idag på vårt speaking test också! Dom tyckte pengar var en viktig del av kärleken. Jag satt och var upprörd som vanligt. Men dom har ju lite kärnfamilj, mannen-ska-försörja-kvinnan-attityd.. Jaja, det är nästan roligt när jag sitter själv med tre asiatiska killar och försöker diskutera. Men 2 av dom höll till och med med mig efter mina långa utlägg. Bla bla.

Om amerikanerna skriker till 4 i natt (vilket dom gjorde igår) så vet jag inte vad jag gör. GAH!!!