Handy my man

Okej, Julia sitter hemma en fredagskväll - inte likt henne for sure men jag är TRÖTT. Kändes som måndag idag med tanke på tidig föreläsning och söndag igår. Pratade med Kate i telefon (min mamma kommer slå ihjäl mig för telefonräkningen säkert men vad gör man inte - om jag ringer från min mobil är det ju jag som får betala...) Öhh. Hur som helst. Stört kul. Saknar henne! I Australien går det mot sommar och här mot vinter - tänka sig.

På tal om att det är kallt och det här med strumpbyxekombinationer så är här dagens kombo:



Bruna zick-zack och vinröda spets över. Japp nu är det officiellt. Moahhahaha.

Sen har jag fikat med Alexandra innan hon jobbade (jobbar ihjäl sig stackarn) fast nu har hon och Maria biljetterna i handen så närmare målet i alla fall. Sydamerika 4 månader låter ju inte helt fel liksom. Sen var jag på Aerobics. Duschade, åt mer fisksoppa (har fortfarande massor kvar), sen kom trötthethen. Började kolla i alla inredningstidningar/IKEA katalogen och allt annat jag kan komma över. 1 månad och 1 vecka kvar tills jag flyttar!! Tjing tjong långkalsong!! Can't wait.

Imorgon hoppas jag att jag får träffa Linnet. Det är för övrigt kanelbullens dag imorgon om någon missat det (redan stört trött på Pressbyråns reklam överallt "Lördag hela veckan") och om någon måste springa och akuthandla jästen.

Hade även en random genomgång av klänningar i min garderob igår med min mamma. Hon brukar normalt sett vara ett bra stöd när det kommer till att sålla kläder (vilket jag MÅSTE göra innan jag flyttar) men igår gick det inget vidare. VI hittade en klänning som verkade värd att ge upp. En svart gammal från Gina Tricot. Pepp liksom. Kunde inte ens säga nej till min balklänning från 9:an som ser ut som värsta Grease-spektaklet. Vit med gröna prickar typ. Så väntar på nästa maskerad. Måste bli bättre på att använda mina kläder tror jag. Älskar att jag inte ens vågar dra ut vissa lådor för jag vill inte veta vad som döljer sig i botten.

Okej det här blev verkligen världens mest ointressanta sak men men. Räkna med att jag ska försöka ha loppis sen (om jag nu lyckas slänga nåt).



Haha!

Älskad av mamma

Mim mamma gillar mig idag. Jag gjorde bouillabais eller hur man nu stavar det till henne (och mig) och den var sjukligt god. Dessutom tyckte hon jag var hysteriskt rolig när jag klev upp ur sängen vid 12 tiden och fortfarande hade smink på mig - smink som dessutom såg relativt nytt ut. Kunde gjort en Julia-försover-sig-till-jobbet-i-London-och-har-som-tur-var-inte-sminkat-av-sig-natten-innan-så-kan-dra-direkt.. Anyhow.

Dagens insikt är att det inte är söndag idag. För det känns det som i allra högsta grad. Mest för att det är en torsdag utan skola.. Och det är väl dags att läsa (eftersom det är det jag borde göra nu).

Dagens andra insikt är att jag hatar nattbussar. Fast gillar random konversationer vid busshållsplatser. Jag var kalas igår, bästa var nog när jag och min käre bundsförvant Lisa intog dansgolvet på Ess strax efter 23 tiden utan något annat sällskap. Är man ute för att dansa är man ute för att dansa.

Sen lyckades jag göra bort mig på ex antal punkter men det är man väl van vid det här laget. Jaja. Ett gnutta korkad, en gnutta dum och en gnutta elak. Men det ordnade ju sig tillslut ändå.

Ett bra meddelande från Lisa från igår:
Jag ar pa nu. Himla pepp pa att komma hem! Haha. Himla mkt haha och himla. Puss pa dig

Förstår inte grejen med himla mkt haha och himla.. Men men. Notera att hon har engelsk mobil därav inga försvenskade bokstäver. Okej och på tal om svenska och bokstäver borde jag verkligen börja läsa nu. Cervantes och Shakespeare it is.

Okej. Så imorgon är det uni once again.


Good old times

Ett nytt fösök

Jaha.. Sen kom den tillbaka. Den där bloggen. Det där kliadet i Julias fingrar.. Förstår inte varför egentligen. Men. Kanske är den där grejen med att göra "dagens strumpbyxe-kombination" som Lisa skulle föreslå. Eller bara ett tidsfördriv (inte som att jag inte har tillräckligt många) öhh. Men nu sitter jag ju ändå här.

Ska ta mig en tänkare på om det här är en bra idé. Först ska jag koka fisksoppa. Och gå till bibblan och hämta mina två volymer donkey shots (eller Don Quijote). Jag var ganska festlig igår. Statement.