I for sure will die alone

Träffade Linnéa vid tunnelbanan idag. Hon på väg till skolan som ligger nära mig och jag på väg till mitt internship.

Det var innan jag började lyssna på Moneybrother. Gjorde nämligen det på tåget och hamnade i något konstig mode och fick typ gåshud och höll på att börja gråta. Rörd skulle jag nog kalla det. Måste vara rösten. Beror nog på att det var länge sedan jag lyssnade. Eller bara på stämningen. Jag vet inte. Men det var ett konstigt ögonblick.

Har suttit med på lite möten här och där, men eftersom deras redaktion består av 8 personer så är det ju inga stormöten direkt (för maxantalet är 8). Men dom planerade Marsnumret i lite mer detalj och sådant. Ja. Var på lunch med tjejerna, var riktigt trevligt, och goood mat (kanske inte riktigt lika gott som min och pappas lunch som var helt galet god!!!!).

Sista dagen med min supervisor imorgon. Sen åker hon till Rom. Usch, kommer vara jättekonstigt att säga hej då - speciellt eftersom det är vinmingel. Gymmet i Covent Garden (medlem så klart) har födelsedag, haha! 30 år eller något sånt och det ska firas!

Lakehouse

Vill jag också skaffa mig om det går som i filmen.. Haha har precis sett den nämligen. Samtidigt som jag tvättade, jaja, såg den med Sarah, Lea, Yvonne och en ryska. Trevligt trevligt. Kommunicera med framtiden. Hmm. Men vänta på kärleken i 4 år låter ju lite knivigt också. Kul att jag inte tänker förklara filmen alls.

Idag har varit en bra dag annars. Jobbade till lunch sen träffade jag papsen. Åt på fin-resturang och sen vandrade vi över en timme till mitt boende för att jag skulle packa med honom lite grejer. Måste ju lassa hem saker. Hängde lite ett tag innan han skulle återvända till sitt hotell innan middag och morgondagens jobbande. Så han har att göra. Lite knasigt att veta att vi är i samma stad fortfarande. Känns som han åkte när han drog med allt bagage (som i och för sig var mitt), men han är inte långt borta. Hoppas det går bra med allt bara.


Minsann. Mitt svenska bankkort har börjat gå mental på mig igen. Gaaah! Palla. Måste kolla om det funkar imorgon. Som tur var har jag i alla fall backup med tanke på att jag får lön till mitt engelska konto på torsdag, men palla mer problem med cepe-bankkorten! Bajs på dom.


Jaja, ska hämta upp min torktumlade tvätt och sedan ska jag nog sova, känns som slutet på veckan men sådan tur har man ju inte tyvärr... Onsdag imorgon. Suck! Men lunch med tjejerna på jobbet. Kommer bli trevlans för att styra upp jobbdagen lite.


Ciao!


Noone's gonna win and noone will loose

Jao. Biljetter hem bokade. Lämnar Heathrow mellan 1 & 2 den första mars. Skönt när mamsen fixar biljetterna - inget Ryan Air här inte! Sen blir det Arlanda vid 4 den 7e. Så var det klart! Nu måste jag bara planera mina dagar. PALLA! Haha.

Imorgon ska jag träffa pappa!! Som är på snabbvisit igen.. Så jag har tagit ledigt från mitt Internship från och med lunch. Så vi ska käka någonstans och så ska jag fylla en väska med saker han ska ta med sig hem. Så det så. Desto mindre jag måste ta desto bättre. Hmm. Borde förbereda lite. Jaja.

Tänkte även säga grattis till mina kära kusiner som fyller 21 idag!!!! Hipp hipp Hurra Hurra Hurra Hurra!! Fattar inte varför den här bloggskiten vägrar lägga upp bilder. Får ta tag i att undersöka saken.....

We got to find something that moves us tonight

Del 3 av Upp till Kamp avklarad. Nästa söndag - sista avsnittet. Min och Linnéas söndagstradtion är ett faktum. Jobbat idag. Helt OK. Jobbar nästa lördag söndag vilket bertyder att jag har en 8 dagars arbetsperiod framför mig (och Hannah, mina dagar jag räknade var jobbdagar i sträck, haha). Men efter dom 8 dagarna börjar jag i skolan igen vilket kommer vara SLAPPT! Haha.

Och jag glömde ju nästan det viktigaste - JAG KOMMER HEM DEN 1A MARS. Och hälsar på vill säga. 1-7... Weeee. Blir ferre berre. Det ska bli kul och se Stockholm, senast jag var där var det september (helt sjukt). Men det är en månad kvar tills dess men jag är så taggad att det känns som jag ska åka imorgon. Känns bra att det är en visit liksom. Sen back to the big city. Jaja, kommer behöva tänka ut allt jag vill göra. Förutom att fika. Fik är det brist på här. Så styr upp lite fikor så kommer jag! Och jag hoppas jag kommer ha folk att umgås med... Haha.

Igår kollade jag på The Ninth Gate med mig själv.. Var riktigt skönt. Det tråkiga med den filmen är ju slutet som förstör allt liksom. Usch. Men men. Last week on my Internship starts tomorrow.... Händer massa den här veckan faktiskt. Pappsi kommer hit en snabbis. Fast Friendly Fires kommer ju bli det bästa!!! Fredag fredag fredag. Haha.

Nä jag borde sova nu. Juste kom på att jag är upprörd för jag jobbar på Kates födelsedag och hon har massa planer på champagnefrukost och att gå på zoo. Så det är ju sämst. Att fylla 21 är ju stort typ överallt utom i Sverige - men vi är inte dom som är dom.

You're my funky love that I always had
it's a living thing
like a giant pill revelation

Don't need to ask my name to figure out how cool I am

Dagen har varit oerhört skön bestående av degande i Kates soffa framför Westlifes Top 50 Power Balads ! Ta lite I don't wanna miss a thing, mixa med I wanna know what love is och toppa med I will always love you a la Whitney så har ni kontentan ungefär. Vi åt pizza och glass. Och drack svartvinbärsjuice i sånna där silvriga förpackningar med sugrör.

Anledningen till detta är troligen att vi hade en liten efterfest med oss själva igår. Efter hennes pub som bjöd på glada britter som bjöd på specialtillverkade shots (en tjej som förklarade för Kate exakt vad hon skulle blanda), så drog vi till Metro som var sjukt kul. Jamie (DJen som vi pratar alldeles för mycket med - skämmer ut oss hela tiden, jag pokade honom lite igår och Kate tyckte det var pinsamt så hon började sparka mig på benet, haha) spelade bra musik, vi dansade asmycket. Blev stalkade av några. Stannade tills dom slängde ut oss när det stängde vid 4, hängde lite utanför och pratade med nyfunna bekantskaper innan vi gjorde ett ryck till Camden, köpte en flaska rödvin, pommes frittes och lite chibbar innan vi tog nästa buss till Kate där vi hade en liten egen fest och satte på skithög musik och dansade till klockan 6 eller något sånt. Sen gick vi och la oss (man behöver verkligen inte vara många för att ha en fest, 2 stycken är alldeles lagom).

Hade väl tänkt göra något vettigt på min lediga dag men insåg snabbt att det här var ett helt underbart sätt - bara slappna av, det är det jag behöver.... Nu är jag i alla fall hemma igen, Kate började jobba igen klockan 6 och jag ser fram emot en lugn och skön natt för att förbereda en härlig dag på jobbet imorgon. Ska nog höra med Sarah om jag kan låna någon film av henne. Hon och hennes bästa vän från Paris är nere i Leas rum där dom bor nu (Lea hälsar på sin pojkvän i Frankrike).

Hupp hupp.


DAY 12

I did it!!!

So here we are, once again, Jullanboy är ledig imorgon!!!!

Haha, får vi se vad den dagen bjuder på. Förutom nöjet att inget alarm kommer vara på. Och jag är själv i mitt rum. Idag ska jag ut med Katiegirl. Först till puben hennes. Sen antagligen runt hönet till Metro. Är ganska lägligt placerat liksom.

På vägen hem idag tänkte jag på när jag såg paret som gjorde en "Notting Hill". Vet inte om jag berättat det. Såg ett par klättra över staketet till en Private Garden en gång. Såg jättegulligt ut. Inte för att staketet var speciellt högt men ändå. Bara grejen. Det vill jag också göra. Och så vill jag att You say it best when you say nothing at all bara av en händelse ska börja spela någonstans ifrån - lite avlägset.

Tyvärr tror jag inte min reaktion skulle vara lika romantisk som i filmen dock, om jag känner mig själv rätt skulle jag nog börja asgarva. Men det är väl också något... Eller?

Jaja, kom på att jag glömt att berätta om min goodie-bag jag fick på vinminglet i onsdags. Den innehöll mest en massa erbjudanden om 15% rabatt på resturanger. Men även en liten konjakflaska och en Lush-badbomb (passar ju mig utmärkt eftersom jag har ett badkar.. Öhh. Inte.). Konjakflaskan kanske kommer väl till pass någon dag. Den är söt i alla fall.

Gentle Touch har en ny låt på sin myspace. Upptäckte det precis och tänkte bara tipsa lite. Är för övrigt helt fast i Pride and Prejudice nu.. Hoj hoj. Har fått mitt National Insurance Number också.

Det var väl det. Jobbperioden är över. Jobbar ju i och för sig 6 dagar i sträck efter min lediga dag men det är ju ingenting!! Haha, perspektiv människor. Sen är mitt Internship slut dessutom. Shit pommes.


Day 11

Dagen kom.

Julia fick fnatt och tog högklackat till internshipet.

Man måste ju härda sig lite.

Pratat med Ninsan - åhhhh, saknar!

And mission soon to be accomplished.

Trodde aldrig dagen skulle komma.

Har numera även provat Aqua-gympa.

Den du!

Day 10

Wohooo. Idag har varit en bra dag!!!

Alla var på bra humör idag! Var på lunch med jobbarfolket och alla drack vin och blev glada och resten av eftermiddagen var liksom ett långt skämt. Trevligt trevligt.

Sen har jag tränat med Alexandra innan jag var på födelsedagsfirande för Yvonne, tyska som fyller 25 imorgon, jag missade dock faijtas men fick pannkakor och en hel del annat. Glatt glatt glatt. Var några italienska killar som kom förbi och den ena blev ett stort samtalsämne mellan fransyskorna - grejer är bara det att han kanske förstog så alla började skämmas och asgarva. Jaja. Alla ska ut lördag, på något fancy ställe tror jag. Får se om jag henkar eller inte..

Och Kate stannar i London tills vidare! Jihoo. Allt är bra helt enkelt. Har varit en helt underbar dag. Var aspepp på steppen också. Nu borde jag sova däremot. Helt sjukt att 10 dagar redan gått.

Jaja, har inte tid med det här nu. Måste prioritera sängen.

Natti natti.


Day 9

Ja, smått lullig efter ett par glas vitt är man hemma igen.

Smått nöjd med ett trevligt mingel (pratade mest med mina kollegor - ÄLSKAR)

Smått ledsen över att Kate kanske ska flytta till Manchester.

Smått fundersam över om jag ska flytta med - som hon vill.

Smått funersam på om det kommer bli av.

Smått fundersam på livet allmänt.

Smått nervös på att få svar om ledighet.

Smått sugen på att åka hem - men bara för att hälsa på.

Smått redo för sängen.

Sussa sött.

Day 8

Tänkte strunta i att skriva idag...

Men det går ju bara inte, skulle se för fult ut i min fina nummerserie jag har på gång här. Har nu jobbat mer än en vecka i sträck. Tja.

Sitter allmänt och biter naglarna av mig (inte bokstavligt men bildligt). Mailade om att få ledigt 1/2 mars igår och har inte fått svar än. Vill vill vill. Så jag kan åka hem. Sen har Kate bra och dåliga nyheter som jag ska få höra imorgon (ska ses och gå på bio eller något). Ska för övrigt network med mitt Internship imorgon igen. Mat och dryck.

Men hur som helst är jag nervös. Nervös för att få ett nej om ledighet och nervös för att Kate ska komma med någon hemsk nyhet. Jag är en vekling. Jag är ganska bra på att dölja det med min lugna utstrålning dock.

Annars har det regnat hemskt idag. Fast inte på morgonen och inte när jag gick hem (inte så mycket i alla fall). Gjorde däremot misstaget att gå ut lite på lunchen, under vad jag trodde skulle vara ett uppehåll. Icke sa nicke. Men jag överlevde. Varför regnet var ett sådant problem idag var för att jag inte var förberedd. Hade inget paraflax och imorse såg det rätt fint ut.

Hmm hmm, latar mig lite på mitt Internship också. Är inte supereffektiv. I alla fall inte idag. Inte som jag brukar vara. Kollar typ min mail konstant (mycket på grund av att jag väntar på det där beskedet om ledighet - jag vill boka biljetter och börja fundera ut vad som ska göras hemma).

Har tränat med Alexandra idag också. Fett hörtiga tjejer. Haha. Tiden går jäkligt fort när man gymmar tillsammans dock. Poff sa det.

Nä nu ska jag nog sova. Jag vet att min lilla Vettighet hade tänkt ut massor jag kunde delge alla kära människor men han svimmar alltid av framåt kvällen... Och då går det som det går.

Knas.


Day 7

Jaaao. Då var 7 dagar avklarade. Only 5 to go.

Linnéa har spenderat ytterligare en söndagmiddag här. Alltid lika fint avslut på veckan och startskott på den som komma skall (även fast det flyter ihop lite för min del just nu).

Har varit varmt i London i helgen. Över 10 grader. Det känns när man går fram och tillbaka från jobbet. Vi var bara 3 som jobbade idag för en tjej ringde och hade tydligen haft inbrott i natt typ. Det är mycket inbrott i London. Det är lite läskigt. Men men. Det ordnar sig nog.

Och det är redan 20onde januari vilket skrämmer mig. Om jag inte bestämt mig för att göra London farligt fram till sommaren så skulle det nog vara tid för någon slags Sverige-ångest. Men icke sa nicke. Nu planerar jag snarare en glädjefull visit. Ska bara få ledigt från jobbet.

Två stycken olika damer köpte vid olika tillfällen idag likadena röda tröj/kapp-liknande saker och båda letade efter något för samma ändamål. Dom skulle på nyårsfester. Kinesiska nyårsfester. För den sjätte februari vänner! Då är det fest. Haha. Inte för min del kanske men för kineserna. Då går vi in i råttans år. Nu är det grisens. Vi har nämligen nyckelringar med grisar men har även fått in dom nya med råttor. Om nu någon är sugen på en sådan.

Jaja, jag är en allmän bitterfitta på grund av alla amerikaner i min korridor som skriker varenda natt. Jag tror inte som förstår att det finns folk som jobbar 12 dagar i sträck och behöver sova. Haha, tycker om att jag har värsta obsession på att jag jobbar 12 dagar. Just nu så känns det inte som det liksom. Känns som vilken söndag dag som helst. Fast när jag väl har min lördag att göra vad jag vill kommer det nog vara annorlunda. Ska njuta. Men februari kommer ju bli värsta slapparperioden allmänt.

Nu ska jag gå och lägga mig. Känns ändå lite sjukt att det är måndag igen imorgon. Men fort har det gått måste jag säga!

Sleep tight.


Day 6

Half way through......

Oh yes!

Men här sitter man med huvudvärk. Jaja, går nog över snart. Var en tant som svimmade i affären idag!! Helt sjut. Knas. Sålde asmycket för övrigt, typ för mer än 3000 pund. Känns ju bra. Men just nu känner jag mig bara trött. Och jag fick reda på att jag inte kan åka hem i februari för jag kan inte få någon helg ledigt och det var ju sämst (en tjej som redan paxat semester i februari typ). Men men. Gagagaga. Imorgon är det i alla fall bara jobb mellan 12 och 6. Det är ju i alla fall något. Sen ska jag nog ha myskväll med Linnéa. Känns ju bra i alla fall. Då blir det inte lika motigt att gå till Internshipet på måndag.

Orkar inte göra min tvätt. Jaja, livet är hårt. Sarah har åkt till Paris igen så nu är jag själv tills på tisdag.. Ska i alla fall SOVA ordentligt i natt. Passa på eftersom jag börjar 12. Underbart!

Lyssnar på Friendly Fires och längtar tills min gratiskonsert med dom, haha. Vice Live Tour 1a februari. Trygg.

Need some motivation...

Day 5

Bright Eyes, spöregn och genomvåta skor. Det var min promenad till tunnelbanan i morse all about.

Var kakor på jobbet, sjukt goda. Och handlade en jack/tröja grej på American Apparel på lunchen (farligt att jobba i värsta shoppingområdet). Men vadå. Jag har ju inget liv.

Har precis ätit pannkakor med Sarah, Lea, två tyskor och två andra franskar. Sjukt gott och var precis vad jag behövde! Imorgon är det Shanghai Tang igen och sedan har jag gjort halva perioden!! Har gått sjukt fort. Kanske ska spendera min lördagkväll med att tvätta lite mer. Passa på när man har tid.

Annars har det väl inte hänt så mycket idag. Tycker bara mer och mer om mina kollegor på mitt internship däremot... Ska bli riktigt tråkigt att lämna dom!! Men men. Darn it.


Jaja, måste sova. Ska maila lite först bara.

Day 4

Bara skinka.

Hupp hupp.

Prima skinka.

Hupp hupp.



(Eller något vegetariskt alternativ)


Linnéa lämnade mig precis denna trevliga torsdag. Hon har nämligen förgyllt den. Vi åt lunch tillsammans först och hon berättade att någon hackat sig in på hennes mail/msn och det är därför alla där hemma tror att hon är hemma...? Var typ det roligaste jag hört på länge. Så dagens tips är att byta lösenord (man ska ju göra det en gång i månaden eller nåt egentligen... Man ska inte vara petig!).

Berättade officiellt på mitt internship att min sista dag är 1a februari. Jag tror dom kommer sakna mig!! Det var en skön bekräftelse, och klart kommer jag sakna dom med men I need to move on så att säga. Har spenderat dagen med att lägga upp februari-events på deras hemsida. Och fixat lite med deras läsarundersökning dom hade i senaste numret.

Sen har Linnet, som tidigare underförstått (antar jag), varit här på kvällen med. Vi lagade lite hot and spicy food och pratade släkt och familj. Förgyllde som sagt min torsdag.

Kan inte lägga upp bilden på Venkan för det är något fel. Återkommer.

I övrigt så åkte Hirani till pants-material staden idag (Manchester) och ska enligt egen utsago ta med sig varsin kärlek åt oss. Ska bli intressant. Imorgon är det fredag.

Det är ju fest!

Day 3

Idag har jag varit snäll. Köpt en (försenad) födelsedagspresent till min bror. Jag tror han kommer gilla den. Det hoppas jag i alla fall.

Var en rätt solig dag idag. Har lagt upp events i Covent Garden, under februari, på deras hemsida.

Var på Step med Alexandra... What else. Öhh. Jag vet inte. Jag lever i alla fall fortfarande.

En läskig gubbe på gymmet tror typ att vi är vänner med honom, han har börjat nicka åt oss... (?)

Och fick precis SMS av Kate att hon officiellt har ändrat sitt namn till Hirani.

Mitt liv är så spännande.

John och 2 kompisar till honom ska till Candy box. 80 pence ikväll. Men jag känner att min 12 dagars period ska vara en lugnt period. Skulle väl vara någon gång i slutet i sånt fall. Man måste veta att man får vila om några dagar i alla fall (om 9 är lite för lång tid liksom).

Borde prata med min supervisor imorgon om en del grejer. Typ när jag ska sluta på mitt internship (1a februari) och att jag vill ta ledigt en eftermiddag (när pappa kommer till London - ska skicka hem en del grejer med honom också, måste börja förbereda mig).

Och Kate ska ha 42 timmars fest när hon fyller 21. För det är ju dubbla hennes ålder....? Vilken är 9onde februari.

Wellie well. See ya!

Day 2

Lättnad. Känner jag idag. Av många anledningar. Men det behöver vi inte gå in på.

Händer inte så mycket. Köpte några saker på lunchen. Skämms för att säga varifrån (vilket antagligen gör det lätt att gissa). Känns som jag har tusen saker att ta tag i - allting har sin tid.

Ska kolla heltidsjobb i mars för helgen. Och måste planera in min Schweden-resa. För jag kommer!!! Wohoo. Haha, troligen en helg i februari. Inte mellan 13 och 17 dock för då är Åsa här!!! Ska bli super!!


Och igår fyllde min käraste lilla Venuschka 20 bast! Det firades hoppas jag!!!!!

(Skulle lägga upp en fin bild men det verkar vara något fel - firas med bild imorgon istället!)

Puss & Snusk




Day 1


I am still alive....

God natt

Nu ska jag sova. Är trött. Och det är måndag imorgon.

Har haft en underbar dag med seriös brunch, 2 museer (för seriös) och mumsig sparrispasta. Allt åtnjöts med Linnéa Lundgren. Var ute igår med Kate. Innehöll en runda på hennes pub, kön utanför KOKO (som vi gav upp efter vakterna sa att det var one in one out), blev utslängda från 4th Floor för att vi gick in på killtoaletten för att Kate var sjukligt kissnödig och det hade hänt något på tjejtoan så man var tvungen att vänta 10 minuter vilket inte gick för sig. Var asdum anledning att slänga ut oss hur som helst. Sen drog vi hem till Kate och drack vin och hängde och snackade. Typ analyserade oss själva. Och så lekte vi med hennes diskokula. Jag älskar.

Annars har det varit t rex och prylar. Och nu måste jag verkligen sova. Imorgon börjar allvaret. Läskiga är att efter dessa 12 dagar kommer januari typ vara slut. Jaja. Måste sova nu. Snark.

Jåbba jåbba jåååba

Ja kära vänner. Sitter man efter en trevlig middag på andra sidan gatan och önskar att man kunde sova ut imorgon. Men livet ter sig inte alltid som man vill. Har spenderat cirkus tre timmar på My Old Dutch med Linnéa och Lovisa och vi förstog väl inte riktigt vart dom timmarna tog vägen.

Har annars spenderat förmiddagen på ett jobbcenter i Tooting. Räknar med att jag får mitt National Insurance Number om tre veckor nu. Annars tar jag ju livet av mig. Intervjun var mer än en halvtimme försenad. Jaja. Och så glömde jag så klart mitt paraply på mitt Internship senare. Suck. Tur att jag har ett till om det nu tänkte regna i helgen. Idag har det verkligen regnat må jag säga. Men det gjorde inte så mycket. Jag gillar regn. Så länge man är förberedd med ett vettigt paraply.

Jag saknar Mölle.

Lånade ut min boktjuvs-bok till Linnéa för att sprida den lite. Själv läser jag Pride & Prejudice just nu.

Och hemma hos Kate är det typ kaos. Oliver har mottagit ett brev från deras värd att han är vräkt och en annan tjej ska flytta och Kate är upprörd för att hennes hus förfaller (och att typ Oliver är den enda sköna och att huset kommer vara tråkigt och torrt när han försvinner). Dessa problem.

Måste verkligen tvätta också. Måste fixa ihop lite växel. Känner att mitt liv växlas upp i arbetskvot. Ser fram emot söndag. Jag ska njuta av söndag. Sen kommer perioden. Och efter den är januari över känns det som. 12 dagar jobb i sträck. Sen en dag ledigt. Gillar mitt liv.

Puss

30onde februari

Visste ni att Sverige tillsammans med Sovjetunionen är ensamma om att ha haft 30onde februari. I Sverige en gång, år 1712, och i Sovjetunionen 3 gånger. Läs mer här. Mycket man lär sig på sitt Internship. En kille skriver en artikel om något och jag fick översätta en del svenska. Haha, minsann...

Vad annars? Jag blev övertalad att gå ut med Kate igår... Först var vi hemma hos henne med Oliver och hans vänner och tiden rann iväg. Men sen drog vi 2 plus en av Olis vänner till Metro och dansade...!! Wohoo! Haha, sen var det buss hem, var väl hemma vid halv 4, 4 - upp och hoppa 7.15!!! Men jag har varit relativt pigg hela dagen, konstigt nog. Lunchade med LInnet på vårat numera stammishak. Haha, trevligt trevligt. Sen har jag gymmat med Alexandra och nu är jag rätt taggad på sängen!


Annars så är det ju numera bestämt att jag ska stanna här!!! Blir tillökning genom fröken Svedberg och fröken Gråborg i mars (måste hitta någonstans att bo) och sedan är det tågluff i Europa som gäller i juni. Kommer bli naaaaajs. Ska dock ta en runda hem antingen i början av mars eller någon helg i februari! Då ni! Kommer vara KONSTIGT! Men kul! Haha.


Annars flyter allt på bra, internshipar och så. Imorgon är det fredag men det spelar mig ingen roll eftersom jag jobbar lördag. Förutom att jag får en ny rumskamrat på lördag! MInsann, Sarah skulle flytta till en lägenhet men det strulade sig så hon måste byta rum på lördag. Jaja, hoppas det är en trevlig typ. Inte för att det spelar så stor roll med tanke på att det är typ 7 veckor kvar för mig här. Gaah helt sjukt!!!


Jaja, imorgon ska jag på National Insurance Number möte. I Tooting klockan 10.30, så det blir lite mindre internshipande.. Skön fredag helt enkelt. Jaja. Hoppas alla har en super början av 2008.


Och så tänkte jag gratta min käraste Åsa som fyllde 20-bast i måndags!!!!


image275

I'll stay put.


Tjabba tjena

Wilkommen. Welcome. Välkommen. What ever..

Dags att styra upp sitt liv igen då. Har jobbat idag. Sålde två reverseble jackets till världens gulligaste bögpar som skulle ha det på sitt bröllop i maj. Var typ gulligast någonsin. Men det var väl ungefär det enda roliga, var ganska dött i affären idag. Men men. Sen har jag hängt lite med Linnet, vi har hängt fredag lördag och söndag.

Fredag: kollade Notting Hill i mitt mysiga nya rum, haha. Rum 611 för övrigt.
Lördag: heldag; Camden, Starbucks, Nandos och The Kite Runner på bio - älskar (läs boken om inte annat).
Söndag: Middag och häng.

Trevligt trevligt och nu är det alltså dags för en Internship vecka. Knas att gå tillbaka dit. Dags igen liksom. 4 veckor. Ska jobba  någon dag varje helg. Dessutom ska jag jobba både lördag och söndag näst-nästa helg vilket betyder 12 dagars jobb i sträck! Den är rätt tuff. Januari är en späckad månad. Sen ska jag avsluta med 4 veckor i skolan (kommer kännas asslappt antar jag).

Har haft alldeles för mycket för mig för att ha tid att inse hur fort allting går (även fast jag kommenterar det i vart och vartannat inlägg). Men december sprang ifrån mig. Och jag kommer nog inte lämna det här landet i mars. Kanske för en helg eller vecka hem på visit men sedan kommer jag nog stanna lite. Känns inte som att jag är mogen för Stockholm riktigt än. Haha. Men man vet aldrig med mig. Kanske tröttnar jag imorgon. Tjejen som är rädd för att binda sig. Spelar ingen roll om det är till platser eller människor. I want to be free.


En del av Sverige-besök:

image253image254image255image256image257image258image259image261image262image263image264image265image267image268image269image270image271image272image273image274

Det var:
torsdag: Julia jobbade 10-7, åt lunch med nyanlända Lisa & Lollo. Middag hos mig och Candy box.
fredag: Julia jobbade 10-7, middag hos Linnet, KOKO med ovan nämnda, Linnéa, Joppe & Olle
lördag: Julia jobbade 09.30-7, middag hos mig, puben och Metro.
söndag: Venus & Veronika anlände, lunch hos Linnet, Liverpool Street & Tapas-middag (död-dag).
måndag: NYÅRSAFTON! Galen!
tisdag: degade hos Kate, middag med de som skulle lämna landet (Linnet var på utflykt).
onsdag: Venus & Veronika hem vid 3 på morgonen, frukost med Lisa & Lollo + Harrods. Avsked.

osv osv.... Pallar inte skriva mer nu. Utom att mina bästa just nu är Friendly Fires.

Over n' out (don't wanna be an astronaut)

Justice 14/02/2008

För mig och Linnéa. Inte blir alla hjärtans dag sämre av att Teenagers är förband. Puss

Hoppsan sa

Hej igen! En intensiv period är nu (troligen) över. Har tagit farväl av mina sista gäster idag. Har gjort alldeles för mycket senaste tiden. Puff. Jobbat julafton, haft sleepover och kollat på Holiday, varit på Turkey-dinner på juldagen (fast för mig blev det kokta grönsaker och potatis). Fått besök från Sweden. Jobbade 3 dagar i rad - gick ut 3 dagar i rad. En dags butter-dag för att vila upp för en galen nyårsafton. Hojhoj. Mina bilder finns på Lollans facebook men jag kanske tar tid till att lägga upp dom. Sjukt kul var det i alla fall - kommer säkert återkomma med mer detaljer.

Såg det
här live från mitt köksfönster. Har bytt rum igen. Ville egentligen bara konstatera att det är konstigt att jag fortfarande lever men det gör jag! Jobbar söndag. Internship igen på måndag.

Här kan jag bjuda på fast jag skäms över hur hemskt skriven den är. Och bilden ska vi inte tala om.

Insåg att det var januari igår. På riktigt. Mindre än 2 månader kvar tills mitt liv är över. Som det ser ut nu i alla fall. Mörkt ute. Matt tjej.