Mitt kemiska liv

Igår var en sådan där effektiv dag man har ibland, en sådan där som borde vara med i DN:s Söndagsbilaga, ni vet där de har följt en "kändis" under en dag och skriver alla klockslag och vad dom gör. Dom borde stilstuderat mig igår, det var en höjdare!

(Inget mer om det)

Idag då? Ja, mitt liv är ungefär lika spännande som Molecular Movies. Inte illa tänker dom som fattar(?). Hur som helst. Allt är utan struktur just nu känner jag: vardag/helg/vardag/helg/vardag/helg - allt bara flyter ihop i en stor röra. Och folk gör saker som förvånar en. Kanske är bra kanske inte?

Till alla mina vänner och bekanta - vi ses på lördag! (Haha - humor!)

Orangea drömmar

Hur kommer det sig att fler inte har tagit till sig den helt underbara outfitten orange-arbetsdräkt, en sådan där som lyser upp hela gatan chockartat. Stört snyggt! Och i de flesta fall är det även en overall, vad har egentligen hänt med overallen?!?!

Vet att jag diskuterat samma sak många gånger med olika personer. Men faktumet kvarstår. En overall lär vara helt underbar i det Sverige vi befinner oss i just nu. Tillverkas inte tillräckligt många vuxenoveraller. Man vill ju ha en flashig! (Enda negativa är ju det där med att gå på toaletten vilket klart blir mer avancerat då du ej har en tvådelad dress; jag ser klassiska bilder på barn utanför toalettdörren helt uppe i att kränga sig ur den snygga lila/rosa-med-blommor-overallen. En bagatell dock.)

En annan viktig sak; kanter på bröd, skivade tomater, köttfärslimpor, inte-vet-jag heter knartar; förstår inte att jag (och min familj) är de enda som använder detta excelenta uttryck! Gaah! Folk, ta till er! Mycket viktigt.

Grattis!

Grattis!

Hipp hurra för mina kära kussar som fyller 20 starka pinnar idag!!!

Min bror

Min bror

Jag har ju världens bästa bror! Det bara är så. Bilden är förövrigt tagen efter en av våra vinster i "mixed dubbel"-klassen i de klassiska Möllespelen, så kombinationen är oslagbar (inte riktigt men nästan)! Idag har min käre bror hjälpt mig med kemin (vilket kan behövas med tanke på en viss brist i pedagogik hos den person som ska lära mig, egentligen). Jaja, ser även fram emot en weekend någon gång i vår med samme, och ende, bror - min födelsedagspresent minsann..

Ikväll: Bäst och betyder mest

I never wanted to love you, but that's ok
I always knew that you'd leave me anyway
But darling when I see you, I see me


I asked the boys if they'd let me go out and play
They always said that you'd hurt me anyway
But darling when I see you, I see me


Its alright I never thought I'd fall in love again
Its alright I look to you as my only friend
Its alright I never thought that I could feel this something
Rising, rising in my veins
Looks like it's happened again

I never thought that you wanted for me to stay
So I left you with the girls that came your way
But darling when I see you, I see me
I often thought that you'd be better off left alone
Why throw a circle round a man with broken bones
But darling when I see you, I see me


Its alright I never thought I'd fall in love again
Its alright I look to you as my only friend
Its alright I never thought that I could feel this something
Rising, rising in my veins
Looks like it's happened again

You always looked like you had something else on your mind
But when I try to tell you, you'd tell me never mind
But darling when I see you, you see me

I wanna tell you that I'll never love anyone else
You wanna tell me that you're better off by yourself
But darling when I see you, you see me


This is not what I'm like 
This is not what I do
This is not what I'm like
I think I'm falling for you

This is not what I'm like
This is not what I do
This is not what I'm like
I think I'm falling for you

This is not what I'm like
This is not what I do
This is not what I'm like
I think I'm falling for you

This is not what I'm like
This is not what I do
This is not what I'm like
I think I'm falling for you

I never thought - This is not what I'm like
I never thought  - This is not what I do
I never thought  - This is not what I'm like
I never thought  - I think I'm falling for you
I never thought  -
I never thought  -
That I could feel this something
Rising, rising in my veins
Looks like it's happened again


And it looks like
I feel this something
Rising, rising in my veins
Looks like it's happened again


Manipulera mera

Insett min kapacitet att manipulera mina föräldrar, den har nog sin grund i min revolutionära sida; jag menar - lördagsgodis tyckte jag var en extremt dålig idé!

Inte för att mina föräldrar är mesiga på något sett (snarare tvärtom, eller pappa kanske är lite mesig). Kommer ingen vart med det här. Har hur som helst tagit en promenad med mina kära vänner Lollo och Elsa. (Erik bangade efter många om och men). Yeah yeah.

Måste för övrigt tillägga att Elsa har den ballaste videon på mig när jag, iförd Victors typ fotbollsshorts, I <3 NY - tröja och en krona (gjord av kartongen till ett 6-pack=klassiker), försöker dansa lika bra som Anton. Haha! Man måste ju försöka.......

Inte att glömma är även mina nya bästa vänner; 12-åring 1, 2 och 3! Dom är sjukt gangsta och jag tror nog 12-åring 2 var min favorit. Saknar dom redan.

Hupp hupp, ska ta en värmande dusch och käka lite krubb innan det är dags för BerraBerns o lite konsert! Sunkigt ölhak rekommenderas dock innan då ölen på Berns går för ca 50 spänn, rena rama rånet.

Fredag - en vanlig dag(?)

En knasig grej hände idag, efter fysiken kom Emil på att vi skulle fika, så det gjorde vi. Han är gullig han! Nu hoppas jag att jag kommer ut någonstans, skulle vara kul om det hände något oväntat...?


Marcus och Erik - vilka är dom?

Marcus och Erik - vilka är dom?

städa bort mig.....snälla? (mannen i mitt i liv till höger)

Bild och form

Idag blev jag misstagen för en bild och formare.. Flera gånger faktiskt! (Och det lär ju inte bero på att min keramiklektion låg 1h in på Södra Latins Öppet Hus). Tar det som att min estetiska nivå är så hög, haha!

Känner mig trött, ensam (ingen hemma) och allmänt rädd för alla obehagliga telefonundersökningar som söker mig just nu! Gaah! Vågar jag vara hemma?

Jag är trött!


KokookoK

Tjo faderittan!

Idag har jag mest varit trött och trött och trött på kemi. Men det kompenserades av att vi inte hade någon matte och slutade halv 12!! Så jag har faktiskt hunnit med lite allt möjligt vettigt tills nu då jag snart ska fortsätta min vettighet genom att gå och jobba! Yi haaw!

Känns för övrigt som att hela min skola har blivit kollektivt förvirrade av vår studiedag igår. Ingen har koll på dagar, och jag fick frågan om vad jag gjort i helgen 2 gånger. Haha, alla glömde den där måndagen kanske. Jaja, man får se det som en kort och skön vecka istället.

Gillar hårdsatsningen från "Club Clara", fick min andra inbjudan till deras balla grej. Idag var det för dom som missade nyöppningen. Yeah! Haha.. Party party.

Hannah! Tycker din bilidé rockar fett. Come on. Drink and Drive. Kanske inte?

Bubbelibubbelibla. Något att fundera över:


Dialog (av Peter Curman)

- Hej! Hur mår du?

(magvärken!magvärken!magvärken!
sömnlösheten!sömnlösheten!sömnlösheten!
blåskatarren!blåskatarren!blåskatarren!
oförmågan!oförmågan!oförmågan!)

- Tack bra. Och du?

Tisdag - en ledig dag

Japp, gjort mycket vettigt idag.........................................


Faktiskt projektat lite, med betoning på lite med Lisa. Hej Wikipedia! Jaja, försökte mig på lite kemi också men jag hatar vår bok så jag tröttnade.

Jag vill:
*Att det ska bli vår och varmt (banga snön!)
*Åka till Göteborg på Way out west festivalen om det kommer några bra band (och inte kostar skjortan)
*Hitta ett roligt och välbetalt jobb till sommaren
*Styra upp mitt liv
*Att det ska bli helg
*Att skolan inte ska ta slut (framtid - aaaaaah!)
*Att det ska bli påsklov så jag får åka till Berlin
*Göra något kul/oväntat

Någon som kan ordna något av dessa små saker? Hör av dig!


En scen ur Julias liv

Och så var det måndag igen! Jaaaaaaaaaaaaa!! Haha, nä jag ska inte klaga. Är ledig imorgon dessutom. Igår började min mamma gråta då en kruka gick sönder, skulle jag också ha gjort det om det va min kruka? Det kändes lite väl skört på något sett. En kruka är ju ändå bara en kruka. Men jag försökte förstås få fram om det var något speciellt med den - vilket det kanske var, vi har haft den så länge jag kan minnas och den är, eller jag menar var, faktiskt fin. Men men. Hon kanske hade en dålig dag, alla har sådana ibland.

För att tillägga om min lördagskväll så blev jag, förutom svettobert även hes som en mupp. Och jag träffade allas vår favorit (?) José från Emmaboda. Det var fest, haha. Borde kanske pratat mer med denna intressanta personlighet, men det blev bara konversationen:

José: ÅÅ, Emmaboda!!!
Julia: Ehh aa, heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.
José: Hur mår du då?
Julia: Jag mår bra, hur mår du? - Du är skyldig mig ett tält! (kan flika in för dom som inte fattar så snubbla den här snubben på våra tältsnören 700ggr och retades för vårt sämsta tält så han lovade att köpa ett nytt!)
José: Aa, öhh. Inte just nu va?
Då lämnar Julia scenen.

Vilket manus! Haha, kom undan rätt lätt den här gången faktiskt, annars var ju det en ren konst på Emmaboda - att smita från José. Men jag ägde rätt bra på det då också (även fast han fortfarande var lika på efter jag sagt att jag var 13 år! (notera att han ligger närmare 30, kommer dock inte ihåg hur gammal han var)). 

Men men men men men men men men men men men men men men men men men men men men! Laddar inför Magic Numbers på lördag, fick låna deras nya skiva av Malin idag. Ska lyssna in mig.


151390-7

Ja, ja. Måste gå och laga mig lite mat nu!

Min dolda talang

Jepp japp. Så har man vaknat, ovanligt av mig att vakna innan 12 med tanke på att jag kom hem efter 4 igår, lite svårt med kollektivtrafik på natten. Men jag tycker mer synd om killen från Dalarna som inte hade pengar och råkat åka Ropsten linjen istället för Mörby Centrum. Han tiggde sig på 94:an i alla fall, sen vet jag inte vad som hände med honom.

Jaja, jag hade sjukt kul igår i alla fall. Jag o Lisa svettades på Ace fram till dom stängde och innan det hade jag förutom att dansa vunnit en ölhävartävling mot Marcus och Hannah, kan folk fatta att det inte finns någon som äger mig på att häva öl?? Egentligen bra att jag äntligen har svaret på frågan: "vilken skulle du säga är din dolda talang?", inte för att jag får frågan ofta men nu har jag ju faktiskt ett svar på den. Ha!

Träffade en hel del människor igår också, och då menar jag inte främlingar med tanke på att det inte är jättekonstigt att träffa många människor man inte känner när man är ute, jag menar ansikten man känner igen. Så det var kul.

Är lite för trött för att komma på vad jag ska skriva, om jag har mer überintressanta grejer och berätta kommer de senare. Peace on the planet!

Olssons Video

Olssons Video

Ojojoj vilka kan det där vara? Haha, jag gillar att jag är en av Stockholms finest! Bingo!

Weirdo

När jag var på väg hem från skolan igår tuggade jag tuggummi, sen såg jag en tjej som tuggade grovt; smaskade, spottade och inte vet jag. Inbillade mig att jag gjorde samma sak och spottade istället ut tuggummit och började nynna lite istället. Jag vet, jag är konstig.

Hur som helst var det skittrevlig middag hemma hos Elsa igår, verkligen jättetrevlig. Alla blev lite lagom glada i hatten eller runda under fötterna och drog vidare till Olssons efter midnatt. Körde en härlig VIP genom att glida förbi kön. Men det va najs. Musiken blev faktiskt bara bättre och bättre desto fler småtimmar man kunde räkna till.. Blev en intressant promenad hem med Lollan sen, eftersom jag följde henne hem - via mobil. Känns som jag pratade ganska högt om något som antagligen var totalt ointressant. Kommer inte riktigt ihåg vad vi pratade om.

Igår hade jag dessutom min dag av: Jag inte ser någon mening i att se normal ut på vintern. Hade min mammas gamla jacka på mig, den är inte speciellt vacker men vadå? Varm. Vet dock inte om den kommer följa med ut någon annan dag. Så grattis till er som fick se den!

Jepp japp. Ikväll är det 1-årsjubileum på Ace. Lär bli kul. Hörde något om att det var tårta på G. BIngo!

För övrigt tänkte jag kommentera det faktum att jag har bra minne. Det är nämligen så att min hjärna rymmer de mest konstiga sakerna - vilket bara visar att jag är den som egentligen borde ha en intresseklubb, min hjärna antecknar allt ointressant, eller värdelöst vetande.

Intresseklubben antecknar!


En Januari Weekend

Yeah yeah, så var det helg och jag tänkte ignorera det faktum att jag inte är megafrisk och hoppas att jag inte dör på kuppen som min mamma tror att jag kommer göra. Klart det finns en risk. Men men.

Den här dagen kommer för övrigt kunna bli en intressant dag då jag bara har en lektion mellan 9.20 och 10.20. Det är ju en hel dag ledigt i stort sett - jag har 3 dagars helg! Hahaa. Borde utnyttja den, men man är tyvärr dålig på sånt. Idag var jag och Lisa på foto-utställning i kulturhuset, väldigt spontant faktiskt. Sen slutade det med att vi deppade över att våren inte är här och gick hem.

Känns som om jag borde styra upp saker och ting nu också, till exempel den stundande hösten med allt vad den innebär.. Jaja, vad är livet på en pinne?

Slumrande mod

När du ligger i sängen och försöker sova passerar lite allt möjligt din hjärna, i alla fall min, och jag fastnar ofta länge i någon tanke. Men det var inte det som var grejen utan det jag kommit på är hur modig man är när man ligger halvt sovandes. Jag har kommit på mig själv att bestämma saker jag ska göra men jag aldrig skulle våga, antagligen är jag som mest beslutsam i dessa ögonblick så alla problem/funderingar löser jag med drastiska planer på vad JAG ska göra. Det roliga är att jag varje gång, senast igår, när jag ligger där och gör planer säger till mig själv (i tanken) att jag aldrig skulle våga göra det där om jag var vaken/pigg/vid medvetande men ändå intalar jag mig själv varje gång att den här gången MÅSTE jag gå igenom med planen. Troligtvis har jag aldrig lyckats med det, vet inte exakt vad jag haft för planer, men det är inte för sent för det än! Kanske jag vågar mig på gårdagens uppdrag, kanske inte. Väldigt hemligt hur som helst. One of you might know what it was one day!

Dagens lunch:
- Koka pasta, så överkokt som möjligt.
- Skär skinkbitar och häll ner i pastan, inte så många.
- Krydda så lite som möjligt.
- Värm sedan allt i ugnen precis innan dina 1000 gäster kommer så dom märker all möda du lagt ner.
- Servera med absolut ingenting.
- Klart!


Glory days

Glory days

Lika bra att jag bjuder på den här själv innan någon annan (Elsa) gör det. Bättre än så här blev det aldrig på Kreta... Jag är spänstig! (Och obehaglig)

Nu börjar livet igen

Yes! Nystart. Första dagen på länge Julia vandrade hem utan en bok i handen, en bok tung av måsten och förpliktelser. Quanta Fysik B är ett avslutat kapitel (ha!) och jag är i stort sett frisk och redo för att börja göra alla de saker jag förträngt. Typ umgås med folk. Startade härligt med en onsdagsfika.

Funderade ett tag på att ta en ö a la Kreta, en öl väl värd mödan, men jag valde en degande hemmakväll istället. Kände mig lite för seg, ska spara mig till helgen istället.

På min väg hem när jag stog och väntade på tunnelbanan tänkte jag på hur den är förödande för många, jag menar - alltid när man behöver den som mest (är stressad helt enkelt) känns det som att den ALDRIG kommer. Och just då, när jag står i lugn och ro och väntar är det hur många som helst i hela tunnelbanesystemet som bara tänker på hur synd det är om just dom som behöver den som mest nu. Jag brukar också tänka så. Lite ödestänkande att antingen missar man den eller hinner med, lite som i den där filmen Sliding Doors.

Jag vet att man antagligen inte förstår någonting av det här men men. Mina tankegångar brukar leva i evigheter så klart och tydligt är inte min grej.

Gahh känns som fredag! Men nej nej.

Ewan


You've spent some time in the morning sun
But what goes up must come down

And you can feel the sunshine fading
And it's too soon but you're stuck waiting

It's painful cause you just won't let go
One mouthful and you want more

When you've felt so fine you just can't fake it
When nothing comes you catch and break it

Mina 19-åringar

Mina 19-åringar

Åsa 7/1 - 07
Venus 14/1 - 07 (Grattis!)

Lazy Sunday

Jo men tjenare, det stormar ute. Funderade precis på om vajern till gatlampan precis utanför skulle gå sönder, skulle lampan svinga in genom mitt fönster och skapa lite härligt yrande snö här inne med då?

Bra fråga. Idag har varit en dag hemma (borde vara trött på dom men jag hade fysik att göra - Jippi!). Avlade ju då för övrigt ett besök i skolan i fredags. Mycket trevligt, sen drog jag hem direkt efteråt helt utpumpad och vilade hela kvällen. Fick sällskap av Lollan dock. Kände mig väldigt vuxen igår på Venkans middag/förkrök också - då jag inte drack eftersom jag minsann ska bli av med det här obehagliga viruset eller vad det nu är för evigt. Så när alla drog ut drog jag hem minsann. Lilla Julia ska sova. Och så blev det.

Sover väldigt bra nuförtiden. Hade en sjuk rolig dröm natten mellan fredag och lördag - jag hade Nyårsfest i min villa (?) fast det var bara 1/3 som va min med tanke på att det var 2 andra fester i villan också. Hur som helst var alla jag känner/någonsin känt typ där, många kända ansikten dansade till exempel på ett bord. Sedan var det folk som började sjunga "Ja må hon leva" för Venus eftersom hon fyllde år dagen efter (?) men ingen hittade henne; visade sig att hon, Ninni och en tjej som hade en av dom andra festerna i huset var i en buske utanför och spydde. Bästa i hela drömmen var nog det gäng som jag inte kände som var på min fest, Julia frågar: Vilka är ni?
Får svaret: Vi känner Cassandra.
Julia: Vem är Cassandra?
Svaret: Meh, hon tillhör 'Alliansen', alla vet vem det är.
Julia: Inte jag så ni ska gå.
För övrigt hade detta härliga gäng snott en massa saker, typ Hannahs Berlin-kassa m.m. och Julia ägde dom gång på gång genom att dom erkände vad de tagit och gav tillbaka det. Jag var arg och skrek kommer jag ihåg. Sen slutade det med att dom skulle dra och samtidigt häller en i gänget rödvin på min väska vilket utlöser en helt galen Julia som hoppar upp på ryggen på personen i fråga och slår den i huvudet. Haha! Jag är aggresiv!

Hände säkert massa mer spännande saker i den där drömmen - och jag lovar att jag sett ALLA i den. Hmm.. Komiskt att jag har roligare i mina drömmar än i mitt riktiga liv nuförtiden. Jaja, satsar stenhårt på att vara 100% frisk till nästa helg i alla fall. Annars vet jag inte vad jag gör?!?


Yeah yeah

Hoppla Hejla. Idag har jag inte hostat någonting typ, känns som att slemmet börjar sina nu! Haha, alldeles för äckligt... Imorgon är det Julia som tar en tur till skolan och allmänt får lite luft i lungorna. Det var länge sen.

Tror det är därför jag är lite trötter just nu, känns snarare som brist på syre eller ett för lågt kaloriintag framför det faktum att det skulle vara min sjukdom som gör mig trött. Jaja, den här veckan har gått sjukt snabbt (HUMOR) hur som helst. Bara en liten försmak av hur fort den här terminen kommer gå skulle jag tro. Måndag=nytt slappare schema. Skolan lär vara en fröjd när alla jobbiga ämnen är borta!

Jaja, mycket knasigt som är runt mig allmänt, vilket mest är en fröjd! Lite glädje åt världens konstigheter!! Ska nog gå och laga lite mat snart, behöver energy!

Har för övrigt börjat fundera mer på det här med sommarjobb, känner nog att det kommer bli annorlunda i år - inte det gamla vanliga, men vi får väl se. Hysterin har inte kommit igång riktigt än men snart så!

Om en halvtimme slutar min kära keramik. Sorgligt men sant är det faktum att jag inte är där. Nästa torsda får det bli! Drömmen idag är att imorgon vaknar jag frisk, glad, pigg, utan bekymmer och bara kastar mig ut i livet!

(Dream on)

Vill bli frisk!

Jahapp. Så har snart en till dag gått hemma, TRÅKIGT!!!!!!!!! Är väl inte 100%-ig men börjar närma mig normaliteten (friskheten). Om jag inte kan gå till skolan imorgon lär jag definitivt göra det på fredag, pallar inte vara hemma i evigheter.

Ninni var på besök utanför min dörr, hon vågade inte hälsa på mig (utom genom brevinkastet) så överlämningen av hennes påse med grejor skedde ofysiskt.

Är väl ungefär så mycket action jag haft idag. Vila är det som fyller den största delen av dagen. Försöker göra lite fysik så där ibland, går rätt bra innan jag börjar tänka på hur irreterad jag är över att jag är sjuk och hur mycket jag längtar efter de där härliga lektionerna i skolan, haha!

Tamtatam tillititoo tata... Någon som vill rädda mig ur träsket av sjukdom och tristess?

Kanske ska ta en liten nap nu och lugna mig lite..

Sjuk

Jahapp. Så slutade det ungefär lika illa som jag trodde (eller det vet jag i och för sig inte än). Hur som helst ska denna dag spenderas hemma på grund av en mindre rolig natt då jag vaknade, mådde illa och spydde. Frågan är om det är den härliga vinterkräksjukan som besökt mig vilket verkar ganska troligt om något.

MIn pappas analys var: "Nä men allt hängde nog ihop, hostan och det var nog bara ett tecken på att någon skit ville ut." Man kan ju alltid hoppas. Jag är för pigg för att vara hemma i år och dar. Om det stämmer allting med att det bara var någon bakterie som ville ut så borde ju den faktiskt vara ute nu!

Jaja, klockan är 11.38 nu, om 22 min börjar skolan för dagen. Men jag ska parta hemma istället! YES BINGO! Haha. KÄnner mig isolerad, som sagt är jag alldeles för pigg för det här. Hoppas jag slipper vara hemma imorgon med. Vinterkräksjukan brukar väl inte pågå så länge?

Känner att blaj-faktorn är stor på mig idag.

Scary

Börjar bli rädd.

Inte för spöken vill säga men för att jag ska dra på mig någon sådan där obehaglig, långvarig sjukdom som bara jag lyckas med (jag menar, hur många lyckas med bedriften att få vattkoppor i andra ring?)

Det är den obehagliga hostan som lurar runt hörnet. Får väl se om jag måste äta pencillin.

Ska i och för sig inte klaga då det finns mycket värre saker man kan råka ut för/drabbas av. Jag är i och för sig inte en sådan där som brukar klaga speciellt mycket. Så jag borde få göra det lite, men bara lite grann.
Jaja, får segisch och klä på mig ordentligt ett tag framöver så jag blir frisk!

Det är januari! En annan spontan tanke for in i min lilla hjärna. Vad händer den här månaden? Tja,massa fyller år, Magic Numbers spelar på Berns, Romme skulle hänt men blev uppskjutet pga snöbrist (frågan är om det kommer vara bättre i februari?!) Jaja. Känner att den här månaden lär gå lika fort som alla andra. Shirrebirre. Tiden går lite väl fort alltså.

Kan vi inte ta en paus?


Söndagen vi alla väntat på

Då var den här, den ångestladdade dagen innan skolan rullar på igen. Men men. Den är nästan slut och jag har inte haft tid att ha så mycket ångest. Detta mest på grund av att jag sov till halv 2, verkligen bara hemma hos Lisa man lyckas med sådant tjafs! Är något sövande med hennes rum kanske?

Måste även poängtera min extremt obehagliga händelse i natt, jag börjar hosta i sömnen och vaknar inte förrän jag på något sätt inser att jag inte kan andas. Vilket jag inte kunde. Något av det obehagligaste som hänt mig tror jag.... Som Lisa uttryckte det: "Jag trodde du skulle dö". Kändes ungefär så.

Igår var en svettig kväll, extremt roligt att vara på ett sånt dansgolv hur som helst. Alla var taggade till tusen, var på Ace föresten. Borde kanske poängtera det. Det va sjukt kul i alla fall, min favorit händelse är i och för sig när Lollan står med någon grabb och jag viskar till Mimmie att han var lik David Vincent. Då springer Mimsan mellan ungdomarna som försvinner från varandra. Sen kommer Mimmie helt slutkörd tillbaka, "det var det inte alls det" - vilket slutar med att jag asgarvar då hon trodde jag sa att det VAR David. Jaja, HUMOR!

Ja min kväll var svettigt lyckad (jag säger det igen), tycker synd om min kära bror som tydligen hade en mindre lyckad kväll på spyan. För att citera "det suger". Haha! Jobbigt läge.

Bör kommentera några andra saker, först och främst ska jag korrigera bloggen då jag faktiskt varit på Candy med Mimmie på Linnéas firande, sorry men jag tyckte inte det var någon riktig utekväll. Sen kanske jag även borde gå ut officiellt med att Caroline "Ninni" Gråborg vann min bejublade tävling här och ska belönas snarast möjligt.

Kom på en annan intressant personlighet igår. Killen som kom fram under Jens Lekmans låt "You are the light" och frågade om han fick dansa med oss, han körde mer eller mindre charader som jag diggade stenhårt, haha! Han gick även ner på knä x antal gånger. Yeeey!

Skogen

Skogen

Saknar vi den härliga naturen och lustupplevelsen av frisk luft?

Näää

Bingo!

Jag klarade av det omöjliga!

Nu är Julia pigg, helt otroligt... Trodde aldrig det skulle ske men nu är jag taggad till tusen för att dra till Ace!!!

Yes yes. Kul kul kul. Och jag har aldrig varit ute med Mimsan så nu jävlar. Haha, kulkul.

Tror jag är trött egentligen, säkert sjuk med, men det jag inte vet lider jag inte av (?!)


Gaga grr gisch

Någon idiot tog min plånbok igår! BLÄ! Tur i oturen är dock att min vanliga plånbok inte får plats i min minimala väska så jag hade en annan vilket ledde till att jag inte blev av med några kort (hade leg och bankkort i busskortsfIickan/fodralet).

Men ändå. ARG! Klockan va liksom halv 4 och det regnade. Men men. Jag överlever väl (va typ 50 spänn - inte så mycket bingo för en tjyv)...

Malplacerad på en klassfest. Så kändes det för övrigt igår. Men det var jävligt roligt. Jag och Lollan insåg att vi inte kände några och dansade extravagant, skulle va pop, rock och "hitsen du trodde du hade glömt" - va mest det senaste och det va underhållning. Hade en allmänt intressant kväll (favoriten är annars hasselnötterna hemma hos Lollo på vår lilla reload - hände inte så mycket efter den förutom att vi gick rätt mycket och att jag blev av med min plånka). Jaja, det var en helkväll med Lol!

Dancing in the moonlight

Mörkret skrämmer människan
Fast det är människan i mörkret som borde vara skrämmande


Igår var det kvällen av dålig tajming. Men jag hade roligt. Favoriten var att danstävlingen gick ut på att dansa som Robinson-karaktärer (Emma, Martin, Kent och Robban var de som dök upp)! Jag och Åsa ägde tyckte jag men inte fick vi chansen att vinna 5 öl. Snackade hur som helst till mig en kriiig-tygpåse. Alltid något!

BERLIN BERLIN. Snart så! Hoppas allt blir som tänkt bara. Billig mat, billig öl. Räcker och blir över. Fast som min kära mor skulle säga: "Kulturens mekka!"
Påsk Påsk Påsk. Då ska jag ta mig en titt på kulturen. Oui oui très bien (vet att det är helt fel språk).

Ich habe ein bygeleischekabel in meine putschsrank
(Svårt att stava på tyska)

Första dagen på det nya livet...?

Kanske inte är riktigt så, man tror alltid nyår ska vara det där "speciella" tillfället då allt roligt och bra ska hända, allt det där som ska förändra ditt liv och bla bla. Jag sätter mig själv i den situationen; att ikväll ska jag göra det där eller lyckas med det här eller något annat sporadiskt mål. Men det blir aldrig som man tänkt sig..

Ändå kan jag inte låta bli att ha förhoppningar på saker. Kanske bra men det känns lite komiskt att jag gör så även fast jag går omkring och blajar om att man inte ska ha några förhoppningar så har jag det ändå. Det är nåt med att ljuga för sig själv.

Hur som helst hade jag jävligt trevligt igår. Det var väl inget spännande som startade mitt nya liv så som det bör kan man tycka men det va roligt. Nu är det 2007. Borde komma med några spontana nyårslöften men jag orkar inte. Jag är rätt trött faktiskt. Va uppe och städade vid 10, då hade jag väl inte sovit så länge. Sen tog jag en timmes nap nån gång innan jag dammsög. Är inte så effektiv så här dagen efter. Borde ha städat igår istället, man är lite mer speedad med alkohol i blodet (hade jag väl imorse också men jag tror man förstår vad jag menar).

Min dag har inte varit så spännande, förutom att folk har ringt och hämtat massa glömda saker. Tre besökare har Julias Värdeförvaring haft idag. Räknar med fler besök. Hittade lite allt möjligt, men ringande mobiler är det värsta! Jaja.

Bästa från igår är annars (förutom mina och Emmas 6 timmar i köket - inkluderar några timmars köksslavar) brun-utan-solen jag fick av Robert och Bengt. Tar det som en überpik! Är jag en blekfis eller?!? Haha!

Jaja, Gott nytt år! Hoppas det skänker lycka och välgång (kankse till mig med om jag har lite flyt).