Kära bloggläsare

Hej! Tänkte börja med att be om ursäkt för denna brist av blogg-inlägg. Mitt internet funkar inte på mitt studenthem, är nu i den kära Linnéas boning och hon befinner sig i duschen så jag passar på.


Okej, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! Hej, Haha. Jag är i London. Om nu någon missat det. Det är jättebra här. Det man saknar om något av Stockholm så är det ju alla människor men annars är London rätt najs. Haha, jag vet inte alls vart jag ska börja. Eller sluta. Har inte tid med något jättelångt inlägg för jag och Linnéa ska till Portobello market snart. Men okej, jag lever och allt är bra. Hänger med några sköna franskar (som detta folkslag numera kallas). Två stycken, en tjej och en kille, är mina bästa och dom är ashärliga. Den här första veckan har jag bott med en Kazakstanska som hette Anna och var 21. Men ungefär nu så är hon borta och jag får en ny rumskamrat. En okänd spanjorska. Sen om en månad ska jag byta rum och bo med en fransyska som går i min klass. Eller gick i min klass, jag har blivit uppgraderad eller vad det nu heter.


Jaja. Blaj blaj. Igår ordnade i alla fall skolan en avskedsgrej för några lärare som skulle sluta på en australiensisk pub/klubb. Det var galet. Linnéa kom dit också! Själva stället va typ i en gammal kyrka. Ja ja. Det  var fest hur som helst. Öh. Sen sov jag här. I en soffa. Som var liten. Det är så mycket jag borde berätta men det känns som att jag borde vänta och göra det ordentligt. Kanske lägga upp lite bilder, och kanske ta upp den där galna lördagen i Gamla Stan. Eller förra lördagen när jag var ute med Ninni och Emma. Den var också lite galen (men långt ifrån lika). Fick dock några engelska party-vänner då. Ska nog gå till Koko med dom på onsdag och kolla på CSS. Kostade tydligen bara 5 pund. Hum. Jag känner mig lite lost i att vara vid en dator. Var länge sen. Mitt engelska nr är förresten +447757436109 om någon vill ha tag i mig. SjoooHo! Linnéa träffade en knasig indier igår som blajade en massa, vi vet numera att han fyller 30 och är skorpion och dricker bara Jack Daniels och vitt vin och så hänger han på Stockholms jazzfestival.. Och alla som jobbar på min skola va helt knas. En tjej som är extralärare kom fram och sa att hon var avundsjuk på min accent. Öh. Jaja.

Har säkert 700 saker att berätta men har inte tid med dom nu, men jag lovar att jag snart kommer slå ihjäl någon på mitt hem om inte mitt internet funkar snart. Ska ta och skriva allt från början då. Ville mest säga hej! Och att jag gillar er (alla som orkar läsa min dynga borde gilla mig). Och med tanke på mina udda tider i skolan;
må-ons 14-17.15
tor-fre 12-17.15
så är det lätt att komma och besöka mig. Eller  ringa om man vill det. Eller SMSa. Inte för att mina tider spelar någon roll. Jaja. Nu ska vi gå. Tar det ordentligt någon annan gång.

So, have a lovely evening gorgeous!

Cheers!

Tonight I have to leave it

Länge sen jag grät så mycket av en låt.


Hej då!


Weekend i Gamla Stan

Fredag - fest i Gamla Stan. Hade jätterolig, vet som vanligt inte riktigt vart tiden tog vägen. Tomten kom på besök några gånger, den glada hyresvärden som tyckte vi borde gå till Stureplan. Eller till något kårhus. Det roliga var då i och för sig att folk kom i omgångar, vi var aldrig så många. Dessutom kunde jag inte ta honom seriöst. Han såg ut som en tomte och verkade full och lite taggad på att festa. Haha! Folk fick helt enkelt börja röka i köket istället för på gatan.

Kvällen började i alla fall med att jag var i lägenheten och Venus var först på plats.
image36

Sen kom några andra glada som ville äta.
image37

Spelade ett spel. Ett roligt spel.
image38

Här är några andra bilder:
image39image40image41image42image43image44image45image46image47image48image49image50image51image52image53image54image55image56image57image58image59image60image61image62image63image64image65

Okej det här var fredagen på den bästa helgen någonsin. Den roligaste delen är dock nästa del men den kommer imorgon (och det är inte många som kommer förstå hur rolig den är - tur att kameran var med är allt jag har att säga!). Men den delen kommer imorgon. Behöver fortfarande fnula ut ett sätt att lägga upp videor. Men men det ordnar sig.

Idag har jag varit med Mimmie hela dagen. Och sedan klippte jag och Lisa oss. Jag har KORT hår numera (lär ha växt ut på en vecka). Tränat med Lollo. Fixat lite grejor. Hmm. Men jag försöker hitta tid till att lägga upp allt material från lördagen imorgon, bara jag kommer ihåg allt...............

Oj oj oj

Galet. Så kan jag lättast förklara den här helgen som typ varit den bästa någonsin, känns som att jag varit på semester eftersom jag bott i Gamla Stan i två nätter. Är alldeles för trött för att förklara allt nu men ska försöka få upp bilder - dels från festen på fredagen och den spårade dagen/natten/morgonen lördag/söndag (vilken är anledningen till att jag är för trött för att skriva om den nu - ja, Lisa och Lollo är nog dessutom dom enda som kommer förstå hur störd den perioden var - den slutade i alla fall inte förrän halv 7 imorse och jag tror sällan jag skrattat så mycket. OJ!).

Tar det imorgon helt enkelt. Bilderna finns i alla fall på datorn och är redo att läggas upp. Vet inte vad jag ska göra med ABBA-videon som några Österrikare och vi styrde upp utanför coop igår vid halv 9 dock. Får ta och lägga upp den någonstans och länka. Öh. Jag är alldeles för trött för att tänka. Och jag har egentligen en massa att tänka på. Jaja.


TJOHO! (I miniformat helst - det är så det görs på knife-söder)

En snabb innan jag går

image35

Haha! Fortsätt att skratta åt alla bilder på Mickan:
http://www.vannerochbekanta.se/bilder/?level=album&id=28

Bläsch

Jag älskar sådana dagar när man äter mest för att undvika den där huvudvärken som ligger bakom hörnet. Det är nämligen en sådan dag idag. Inte för att jag känner mig bakis på något sätt. Inte just nu i alla fall. Och jag är ju en av dom där som väldigt sällan blir just bakis. Spoiled kan man väl säga. Har hur som helst intagit ett ordentligt mål krubb nu. Haha!

Fick precis mitt SIM-kort förresten, säkert massa folk jag borde ringa men nu är jag så van och avslappnad i att inte få tag i folk/folk inte får tag i en. Hm. Känner mest för att gå ut och ta en promenad. Tror jag ska göra det faktiskt.

Uppdatera mera. Låt mig tänka. Igår var jag på Babasonic, efter lite Treat (haha), hade sinnessjukt (?) roligt. Träffade en massa random folk, var full, fick intressanta erbjudanden, skämde ut mig, bråkade lite (på skämt) och ja. Det va kul! Haha. Men var va Muppy? SUCK!


Dancing queen

http://myspacetv.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=15609800

Besviken på bangarna igår dock! Juste, jag jobbade igår också! Haha, dagen blev lite längre än jag tänkt, trodde vi skulle ha att göra fram till lunch men det var lite väl optimistiskt tydligen. Blev fram till halv 6 istället men men. Need the money. Och det spelade ju ingen roll egentligen heller direkt.

Riche var för övrigt intressant. Förutom Bob Hanssons så var det Martin Svenssons realeasefest. Ni vet Yeah-yeah wow-wow! Haha, man fick tre kuponger till baren - en öl (organisk och KRAV-märkt), ett glas vin och en drink av något slag. Jag trodde dom skulle läsa lite ur sina böcker men nej, nej. Det började med ett härligt trumsolo om pengar. Och sen var det någon präst som prata, man hörde inte ett ord. Och sist va det någon tjej som spelade lite gitarr och sjöng, inte vet jag. Det bästa är ju dom som är på Riche för att vara på Riche. Dom fattade ingenting när alla kom och började vifta med kuponger och helt plötsligt börjar en skåning snacka massa goja i en mikrofon. Men men. Bästa var dom två killarna som kom in, tog varsinn öl och sa något i stil med: "Öh, det här är nog inte för oss, ska vi fortsätta vår promenad genom Stockholm". Jag och Lisa hade lite Göteborgs-nostalgi. Vi hade ju inte koll på något när vi va där.


This is my Sport(y) Girls by the way (jag är den tredje medlemmen):
image34

Du vet att du har med en Sport(y) Girl att göra om denne är utrustad med ryggsäck eller ölburk. Helst en kombination av båda. Oftast tillsammans med gympaskor.


En väldigt ospeciell dag

Johopp! Känner att jag måste skriva ordentligt i den här nu innan den av misstag läggs ner. Speciellt eftersom tanken är att minimera antalet mail när jag nu försvinner om en vecka.

Idag har varit en dag då jag, fortfarande mobillös, har fixat visa-kort, adapter, bussremsa (mitt kort gick tydligen ut idag), "passfoton" till skolan i London (skitfula blev dom! haha)... Kollat mailen några gånger för att se om det skett någon uppdatering på alla mina saker jag är up-to just nu. Men nej. Så den här dagen har väl inte varit jättespeciell direkt. Vaknade vid 9. Har utan lycka försökt få tag på Linnéa hela dagen men det tog ett tag innan hon svarade. Notera då att jag till och med skickade ett gratis-SMS från internet - utan att bli medlem någonstans och få massa skitreklam. För det orkar jag inte.

Jag är på alldeles för mycket blaj-mode. Får prata för lite i telefon tror jag. Om en timme kommer Lisa hit och ska titta på mig äta mat och sen ska vi till lilla baren på Riche och lyssna lite på skånska och dricka lite vin kanske.

Imorgon är det dags att gå ut igen. Jag suger musten ur Stockholm. Och mig själv.

image33

Mölle i somras, två regnbågar at the same time. Mycket skatter att hämta tror jag nog...

Raindrops

Jiihaw! Det regnar ute. Jag är lite trött på det här att vara ledig. Nu har jag inte jobbat sedan i tisdags, har i och för sig fixat en hel del grejer ändå. Idag var man minsann uppe och hoppade vid klockan 7! Har fixat väska, checkat mobil och pratat med försäkringskassan. Och handlat mat. Ska jobba igen på onsdag. Sen är det kanske dags att börja tänka på det här med packning. Usch och fy!

Imorgon är det release-mingel på Riche. Det blir nog en bra kvällsaktivitet. För övrigt så har jag uttalat mig om att jag inte får banga något mer innan jag drar (inte för att jag brukar banga). Borde kanske inte sprida det ryktet men sagt och gjort. Man måste ju få tag i mig först. Muahahahahahahahahahaha. Nä, nu räcker det. Snygg Emmaboda bild:
image32
We want you...


Back on track.

Nu är den tillbaka. Den bejublade bloggen som förändrar folks liv runt om i världen. Skämt åsido. Tänkte hur som helst att det var dags nu när det är 10 dagar tills jag drar till de brittiska öarna.

What's up? What's new?

Just nu är jag en mobillös kvinna eftersom den försvann igår. Tokfull va jag i och för sig och innan det hände var allt på topp. Bästa efterfesten! Haha, knasigast i stan. När "Vänner och bekanta" stängde så gick en del av folket ner i ett annat rum som inte varit uppe förut och där var det dansgolv och grejer. Hum hum, synd att man var lite för full bara... Full är ju en ny grej annars. Dom senaste helgerna har varit fylleslag kan man väl säga. Hänt en massa knasigheter.

Sommaren som numera är till ända har väl bestått av en hel del jobb. Jobb, jobb, jobb. Och så lite landet och lite Emmaboda. Men skönt har det varit. Och nu har jag varit ledig i tre dagar och har typ bara en arbetsdag kvar kanske. Känns lite skumt. Har inte fattat det här med att jag åker snart. Men tjugonde september är det adios! För nu i alla fall. Stockholm blir igen den 1a mars troligen. Det känns lite knas att jag inte kommer vara i Stockholm på lite mer än 5 månader men det lär ju gå fort. Öh.

Nu lär det vara händelserika dagar hoppas jag. Till en början vill jag få mitt nya SIM-kort så folk kan få tag på mig, om nu någon vill det! Haha. Nu kommer inte jag ha numret till någon. Får väl köra en runda på hitta.se i värsta fall. Kanske ska skita i det här med mobil, överskattad sak. Man ska vara lite svår. Att få tag på. Knäck.

Känner mig lite smått tom i skallen just nu. Skulle säkert kunna skriva i en evighet om saker och ting av mer eller mindre innerbörd, men jag orkar inte! Kände mest för att göra ett ryck nu så att jag pushar mig själv att blogga i London. Lär vara enda sättet att få folk att sluta tjata om att jag ska skaffa fäjsboukk eller majspäjs. Orka! (Det hemska vore ju om jag efter all min bangning av communitys tog och skaffade mig någon grej).

Jaja, for now it is over. Get back to you soon (notera att jag övar mina engelskafärdigheter). Puss!

image31