Vettig

Fick våra studentmössor idag. Pang! Så var det verklighet. En månad till mösspåtagningen...

Mitt liv går ut på följande just nu:
Projektar (då jag och mina kollegor Lisas Vedberg och ASNIL002 får möjlighet)
Hänger i solen
Tränar

Har verkligen inget liv.

Övrigt att poängtera är att alla böcker är extremt lättlästa efter du läst krig och fred. Jag plöjer böcker helt enkelt. Make mama proud you know.

Reflektion

Väktare har ej likadana skor. Skulle däremot tro att det är krav på att dessa skor skall vara svarta.

Tröttie

Mm. Jag är trött. Har försökt plugga matte idag, gick relativt bra. Hade dock en paus för att gå på promenad med Lollan  som jag inte träffat på en vecka; time to catch up helt enkelt.

Igår när Lisa kom hit spelade vi ölspelet (fast fuskade då vi insåg hur fulla vi skulle bli direkt om vi svepte alla slaktare man skulle; och klockan var ju bara barnet så vi chillade). Sen kom Ninni och vi gick till Östra Station för att möta Olle och Emma. Sen tog vi Roslagsbanan till Djursholm minsann. Och kom fram till Mickan (+2):s partaj. Vi stack väl ut lite ur mängden genom att vara 88:or; men jag hade kul! Tack tack tack Mickan! Gillar även grejen med bevakad garderob, två slavar som gick och städade (småsyskon tror jag), vakter, lista, mackor, arrangerat dansgolv osv osv osv. Vi lekte mamma, pappa, barn vid köksbordet (då tydligen jag och Olle såg ut som föräldrar).  Jag vet inte riktigt va vi gjorde men tiden tickade i alla fall. Hmm. Ja. Sen var det buss + tunnelbana hem.

Kan verkligen inte tänka just nu, är trött som en som inte sovit på ett år. Yeah yeah. Det var för övrigt St Patricks Day eller vad det nu heter igår. Hellan firade det i alla fall!

Nä nu ska jag sova! Godnatt...

Hoola Bandola

Joho! Idag är det lördag. Och Lisa är på väg hit. Och sen kommer Ninni. Och sen ska vi på partaj hos Mickpick. Hos vilken förövrigt jag åt middag hos igår. Blev dock lite sen på grund av en viss fröken Svedberg. Men då stog maten på bordet när vi kom istället. Sedan drog den relativt nyblivna 18-åringen ut (vilket är det som ska firas ikväll) medan tre glada 88-or; Svedberg, Gråborg och Angelin drog hem till sistnämnda och kollade på Chocolat.

Sen sov rymlingen över här. Och jag vaknade tidigt morgonen därpå. Äsch. Nu kom Lisa. Nu orkar jag inte skriva mer. Puss och kram!

F-dag

Alla mina kära classmates var bakis som små troll idag. Utom jag. För jag hade inte råd att gå på den kära 85-dagarsfesten (85 dagar kvar till studenten) som utspelade sig igår på Allhuset.. Men dom verkade ha haft det trevligt dom små barnen. Partyt igår var ju annars den tjejmiddag vi var på på KTH. Gratis 3-rättersmiddag, ett för dagen andra besök i lasergrottan (fråga inte vad oddsen är för det för dom borde inte ens excistera) och en härlig föreläsning om färger. Det var väl det. God mat. Och intressanta karaktärer må jag säga.

Idag har varit en dag i solen. Vi har ju bara en lektion på fredagar och dräggie gänget orkade inte röra sig så långt. Men även utanför skolan kan man inte sitta i evigheter. Så nu är jag hemma. Yes. Har köpt biljett till Östra-folkets musikal nu också. Kräver dock att jag "går lite tidigare" från min allmäna språkkunskap på måndag. Men det är det värt. Speciellt då biljetterna kostade 20kr. Så jag räknar med att bli rockad på måndag kl 16.00.  

I väntan på det där...

Hur kommer det sig att man alltid väntar på det där jättebra, bästa, underbaraste... Man väntar på ett samtal/ett möte/en upplevelse som ska förändra en. Varför? Jag väntar.

Jag väntar på mycket.

Men ack! Borde helt enkelt styra upp mitt liv lite och ta tag i saker. Men först ska jag jobba lite grann. Solen skiner! Knasigt hur pigg man kan bli av ljus.. Spenderar så mycket tid jag kan utomhus. Längtar till picknick-tiden.

Har för övrigt läst 1020 sidor i min Krig och Fred nu. Bara 60 kvar! Wish me luck inför ikväll.


Veckans rapport

Jasså jaha. Så var jag här igen. Har precis rensat min garderob för allas allmänbildning. Det var en riktig utmaning faktiskt. Var väl en vecka sen jag skrev sist, mihihihiihihihi! Har hänt en del grejor. Eller framför allt har folk fyllt år. Tre stycken på en vecka! Nämligen:

image19
Mickan blev 18!
image20
Joel blev 19!
image21
Och det blev Isabella också!

Veckans sjukaste är då jag och Lisa följde med min kära mor på releasen för Ronnie Sandahls bok "Vi som aldrig sa hora" - det var gratis vin och tilltugg = vi blev lite runda under fötterna. Notera att tillställningen började vid 17.30. Drog sedan (då baren inte var fri längre) till Debaser. Va 100 kronors inträde så vi vände direkt efter vi kommit in. Gick till Bacci istället och kom in i något hemligt rum där det pågick en stipp-show (nej, det är inte ett skämt). Va typ en möhippa eller något sådant då det var en man i sjömanskostym som stog och dansade på scenen samtidigt som femton kvinnor satt framför varav den ena blev uppdragen på scen. Mycket mer än så fick vi inte se förrän vi blev utkastade, men det kändes som att vi var med på film! Sen drog vi, fulla som vi var, hem. Klockan var då kanske 22.00! Haha.

Var sjukt seg fredag morgon i alla fall. Släpades till skolan av Lollo som tog en swing-by på morgonen för att låna mina guldstrumpbyxor. Efter skolan gick jag hem och sov i kanske två timmar! När jag vaknar är det underbart väder!!! Och jag och Lisa går på Afrikansk dans av något slag och det var det roligaste någonsin!!!! Jag blev pigg och glad! Vilket i sin tur ledde till att jag kunde dra till Landet och kolla på Viva Arcadia spela. Dom var bra, dom små pojkarna. Sen spelade något annat, lite mer modern-style band. Och efter det drog vi till Konstfack på någon sjuk fest där dom sålde Sofiero och man fick röka inomhus. Naaaaaajs. Haha! Synd att jag var i stort sett pank bara.

Och igår hade Lollan födelsedagsmiddag. Mycket trevligt! Var väldigt trött bara (och det var inte bara jag som var det).. Ninsan stog ju för största fylledelen. Hoho..!


Älskar att våren är här!

Esset

Jeez. Kom precis hem efter en underbar natt i Lollans 30-centimeters säng! Haha.

Igår Ace - again - men ingen besvikelse den här gången inte! Stört bra musik... Lyckades faktiskt vara kvar tills dom tände lamporna! Haha, I've done it again (rätt komiskt att jag och Lisa är kända för att vara dom som går sist - va fler den här gången i alla fall). Favoriten var i och för sig han som sa att jag såg ut som en 80-tals stjärna... Yeees. I am famous, vet inte riktigt om jag höll med. Ja. Hände väl inte nåt extravagant egentligen. Eller jo! Månförmörkelsen!!!!

Ha ha ha ha ha ha ha!

Något utöver det vanliga.


En lugn fredag

Har precis kollat klart Garden State med min mamma. Älska!

Idag tänkte jag på den gången i mellanstadiet jag och Linnéa bestämde oss för att arrangera en matstrejk. Jag skrev ut en massa lappar som vi gick och delade ut en rast. Där stog det tid, plats och datum då denna strejk skulle äga rum. Tyvärr blev det inte riktigt som vi tänkt oss. Vi hade träslöjd efter den där rasten och det var väl inget speciellt med den fram tills att en av dom suraste knällkärringarna till lärare kommer in och ber att få prata med oss. Hon frågar om lapparna var vårt ansvar. Vi svarar ja. Hon tar oss till rektorn som "tyvärr inte var där just då". Jag och Linnéa bölar. Vi ber Veronika (tror jag nog att det var) att hämta våra väskor i klassrummet för vi ska minsann aldrig någonsin mer komma tillbaka till den här jävla skitskolan. Ner med väskorna kom vår klassföreståndare och pratade med oss. Det var nog tur. Hon var väldigt förstående och sa att vi kunde gå hem ett tag men komma tillbaka senare. Mittemot det som då var vår skola bor Linnéa. Vi gick hem till henne, poppade popcorn och tittade på Nalle Puh. Men vi återvände faktiskt till skolan senare. Vilket kanske var tur. (Illa att hoppa av skolan redan i mellanstadiet, finns inte så många alternativ då). Vad hände då med strejken? Inte vet jag. Jag och Linnéa fick stanna inne den lunch strejken skulle äga rum, sen fick vi vara med i något matråd med rektorn och själva resturangen (eller vad det nu var) som gjorde vår mat. Tänk när man en gång var en engagerad människa.

Jaja. Igår va humor för övrigt. Va på fest hos någon som Marcus känner (?) och det va intressant. Vi var inte dom mest sociala kanske, men kommenteras bör kanske att när Lisa satte på The Knife kallades det för techno! För övrigt så var det tre ex till nära och kära där. Blev helt enkelt inte en speciellt lång visit.