T som i Torsdag.

Tjihoo! Skitlyckat igår!! Roligt roligt roligt. Alla var taggade till tusen och typ alla var där! Mmmmyeees. Helt plötsligt försvann alla dock?! Men som vanligt var vi några tappra som var kvar til the bitter end. Älskar för övrigt att jag var hemma i cirkus en kvart mellan mina mottagningar och att jag mötte de andra som jag skulle dra till Fasching med (var för övrigt mycket mindre än jag trodde). Gav mig lång tid att få på mig mitt lakan (var någon slags romare).
Happ happ. En vecka kvar nu. Sen blir livet vad man gör det till! Arkivrensning börjar det med den 11e! Snacka om att styra upp sitt liv. Haha.

Min och Lisas promenad igår natt/imorse var en höjdare annars. Ingen pallade gå...! Men hem kom vi hur som helst, och det var en äkta sommarpromenad hem med tanke på att det var ljust ute - och bara blev ljusare! UNDERBART!

Idag har jag lyckats göra lite saker jag tänkt göra i evigheter. Och ikväll ska jag hänga med Lollan. Imorgon ska vi ta en swing by skolan och gå på sista samlingen och äta gratislunch. Passa på! Jaja. Skitväder förresten!

Sista skolan.

Har haft bra dagar... Inbillar jag mig i alla fall. Sista "lektionen" var idag, nu är jag ledig fram till studenten. Vad ska man göra då? Imorgon är det i alla fall esteternas skiva! Lär bli kulers, lite svårt det här med Bibel-tema bara.

Oj vad jag känner att en depressiv period är på väg! Kan bero på att jag sitter och lyssnar på massa depp-musik. Får rycka upp mig! Imorgon tar kusin och syssling (och alla andra nacka-människor) studenten. Schesus!

Måste skryta med att min spektralklass-ramsa (haha) vann omröstningen i klassen igår (vann en godispåse!):

"Om Bara Angelin Fick Göra Kalinka Med Rysslands Nästa Stjärna" - viktigt att då ha bilden av mig dansa kalinka! Om man nu själv har ett namn/smeknamn på A kan man byta ut Angelin. För övrigt bör kanske kommenteras att det är första bokstaven i varje ord som står för varje spektralklass (vilket för övrigt är en gruppering av stjärnor i avseende på temperatur - för er som inte läst Fysik breddning).

Mors dag

Jeje. Så var det söndag igen... Inte för att det egentligen har någon betydelse men imorgon ska jag faktiskt till skolan! Känns som att det var ett tag sen. Min lediga fredag var rätt lugn, klippte mig och "bara-var". Slappisch! Igår hade jag heldag med min bror till en början och sedan trappades dagen upp med picknick på Djurgården och Gentle Touch på Ace. JAG ÄLSKAR! Mmm. Och en massa dans var det också!

Har för övrigt lyckats bränna mig i morgonsolen på vår balkong. Illa. Får nog ta det lite lugnt vad det gäller sol i framtiden. Är för övrigt mors dag idag om nu någon glömt bort sin lilla mamma!

Jag är jättetrött! Kan bero på att jag är inne i en period av att vakna tidigt just nu. Vilket i och för sig är rätt skönt mestadels men ibland vill man sova! Kan ju bero på att bara ena rullgardinen funkar i mitt rum så ljuset letar sig in relativt fort (allting är relativt).

Vi satt och kollade gamla festivalbilder igår. Gaah! Man vill just nu, JA! Skulle vilja gå på Accelerator också. Alldeles för bra! Ska se över min ekonomi/ledighet på jobbet för att se om det kan funka.

Happy girls på u-bahn på vägen hem någon morgon i Berlin. Uppskattar tiden till cirkus 7.00.
image30

Solen skiner, varmt och skönt...

"Men om man idag samtidigt vill göra ingenting
och ändå vara respektabel,
är den bästa förevändningen
att låtsas vara djupt engagerad
i arbetet på någon djupsinnig avhandling..."
(Leslie Stephen, "Sketches from Cambridge" 1865)

Igår bokades min resa. London, be ready! Verkar dock som att kursen håller på till 29onde februari, inte 8onde. Detta på grund av att jag har jullov i tre veckor..

Är lite sugen på Accelerator. Jag hatar att det kostar 900 spänn bara. Hmm. För övrigt är det fri handel på Södras slutskivebiljetter nu så om någon känner för att komma (vilket alla borde göra!) är det bara att kontakta någon i festkommitén. Eller någon som kan vara mellanhand, typ jag. Imorgon är det två veckor kvar...

Bortkomna studenter...
image28

Sen har Elsa fixat ferre på h62 när Östra springer ut! Den 5:e alltså. Om man vill gå på den ska man säga till henne så hon skriver upp en - nada inträde!

Måste ju i övrigt bara kommentera den mest spännande lektionen någonsin. Monika lärde oss om jorden och platteknik. Kan det bli roligare? Frågar speciellt Klara? Hon såg ungefär ut så här:

image29

Trist.

Fan vad jag hatar sånt här. Hur en liten sak kan förstöra så. Jag har haft en jättetrevlig dag allmänt, hade projektredovisning som gick bra, typ inga där men det funkade ändå. Sen har det varit en chill dag. Träffade Madde Morot efter skolan, hon hade ledigt frånTopShop for a change.. Har köpt lite roliga grejer under dagens lopp och träffat Lollo. Allt var bra!

Så kommer man hem. Och ens pappa är envis som en padda! Gaaaah jag blir arg, arg,arg. Om det var någon vettighet i det han håller på med men jag vet att jag har rätt den här gången (vilket inte brukar vara ofta när man argumenterar med min pappa). Blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä blä!

Och det var det. Har för övrigt verkligen INGENTING kvar i skolan nu. Nada! Inget som man måste göra. Skönt skönt skönt. En lektion imorgon. Dessutom har jag varit en riktig väderguru de senaste dagarna och jag har hört att imorgon ska det bli sooool! Låter bra.


Nu blev jag arg igen. Ska gå och vara arg någon annanstans (han sitter och eggar mig)!


Det var en gång en bokmal...

Kom på att jag ska tipsa lite om böcker som jag läst nu på senare tid (insåg att jag tjafsat så mycket om Krig och Fred hit och dit). Ska bli min nya grej! Fast jag läser inte så mycket dåliga böcker, vet inte om jag läser någon dålig, då tipsen kommer från säker källa....

Tips ett är "Flyga Drake" av Khaled Hosseini. Oj, bra bok! Började gråta när jag läste den, och jag är inte en sån som gråter när jag läser eller kollar på film eller dylikt.

Andra tipset får bli "Parfymen", kommer inte ihåg vad författaren heter men den är ju känd så det lär väl inte vara några problem. Hemsk. Ouuua.

Party Projo

Jaaa. Vi har gjort en film om schkögen. Och vårt underbara liv där. Nu ska vi förbereda 3 minuters prat var och sen är det över. Projektet är på tisdag vid klockan 9 över! Mihihi........... Är verkligen INGENTING kvar efter det (tror jag).. Är förövrigt ett under att det är 20onde maj. Vad händer med tiden? Gaaah. Som vanligt.

Var på roadtrip med la spontanious crew Erik och Richard igår! Det var bil, det var djurgården, det var våldgästning hos Lisa, det var chill hos Pontus. Det var en hel del. Livsavgörande frågor som dök upp på bryggan vid Junibacken var:
- Varför är språkkurserna på gymnasiet indelade i steg och inte i bokstäver?
- Kan änder äta bilar? (Ahlgrens bilar)

Jag hoppas alla ligger vakna och funderar över sånna kluriga frågor.

Ståtlig bild på mig och Åsa (Berlin självklart!)
image26

Full

Vad är det med att vara full? Full full full full full full... Full på livet kanske. Äsch, var full hemma igår nämligen. Väldigt spontan Julia-drar-hem-folk-och-dricker-vin-efter-misslyckat-götgatsställe. Men det är ju också kul. Haha. Skrattade. Konstig kväll. Somnade typ sittandes när alla gått sen. Alla och alla. Vi var väl 6 personer.

Knasväder ute. Ska bege mig ut snart. Fixa sladd till kameran så vi kan projektredovisa med film på tisdag. Efter det är skolan slut. Plopp. Plopp.

Gentle Touch spelar på Ace nästa lördag! Gå gå gå gå gå.

Kan länka lite trevliga bloggar:
vempans.blogg.se
ngrofrmsintresseklubb.blogspot.com
jesinskey.blogg.se
hazel.blogg.se
inteoffentligt.blogg.se
limpa.blogg.se

Om någon mer har en trevlig blogg så kan jag lägga till den i listan. Har inte så stor koll. Jag vet att Victor har en på myspace för den har han länkat till någon gång. Men jag vet inte mer än så här just nu.

Jag känner mig seg.

Berlin va kul..... (ska lägga upp mina bilder - måste orka bara)
image25

Notera: Åsas outfit, Hannahs öl (köpt i kiosk - "när man har lite tråkigt på vägen", Malins leende och Saras sovande (?)

Mitten av maj

Jag genomgår just nu en seriös tankegång om jag ska:
1. Lägga ner den här bloggen.
2. Ta upp den igen.

Bra fråga kan man tycka. Nu när jag väl är inne på min blogg igen efter ett år eller så. Jaja, sämst väder ute, men är ändå lite sugen på att gå ut. Lite "efter-sommarregn"-känsla. Vad nu det är.

Hade mitt sista prov i gymnasiet igår. Det gick åt helvete, lite skön ironi på något sätt. Verkade inte gått bra för någon i klassen så jag behöver ju inte ångra att jag var på Grabbarna Grus skiva i tisdags...

Vad har då hänt sen början av april och jag hade engagemanget att skriva i den här bloggen? (Var har allt mitt engagemang tagit vägen?)
-Berlin. Bäst i test!
-Mösspåtagning
-Bloc Party
-Naturarskiva
-Fab 5 på Östras skiva (Extremt ångestfull toastmaster tillsammans med Marcus)
-Nationellt prov i matte E
-Mumins skiva (ja, jag var Hulken)
-Elsas modevisning
-Grabbarna Grus skiva (ovan nämnd)
-Kursprov i Kemi B (det som gick åt skogen)

Dom som fyllt år:
Richard, Marcus, Maria, Bella, Joakim, Erika och Mimmie. Säkert någon mer som jag glömmer nu. Skulle vart najs med en bild på alla dom här för jag orkar inte leta upp en varsin just nu. Kanske en annan gång.

Jag tror nog att den här bloggen är återupptagen. Lite mysigt ändå. Dessutom är det nog ingen som läser den längre vilket betyder att jag kan ha den för mig själv! Yes. Bifogar najs bild på mig och Ninni från vår klasskiva(naturarskiva). Det var F-tema; jag Frenchy i Grease, Ninni Femtiotal. Over n'out!

image24