Vinterdeprimerad

Den är verkligen värre än någonsin, depressionen ligger ständigt bakom hörnet. Jag är trött på mörker och kyla - bara det skulle vara ljust och varmt skulle jag må mycket bättre. Och det känns som att det är fler insjuknanden än vanligt, alla är i behov av ljusterapi. Men mest jag!

Känns som jag älskar och hatar just nu, finns inga gränser riktigt. Så trött på mig själv! Den här depressionen håller på att ta över och förgöra mig.

Men idag var det ju faktiskt ljusare än på länge, man märker att vi är på väg mot ljusare tider och att dagen blir längre... En gnutta lycka. Och när musiken kom igång igår var det helt sjukt kul att dansa! Ett svep var så bra att det inte gick att lämna dansgolvet - det var: Postal Service, Hot Hot Heat, Strokes, Morrissey osv osv. Så de sista timmarna eller vad det nu blev var dansanta. Och självklart var jag, Lisa och Lollo kvar tills dom tände lamporna - dags att gå! Haha. Jag gillade vakten som sa att vi skulle gå och jag satte lite skämtsamt händerna i midjan och kollade argt på honom. Han skrattade, ryggade tillbaka och sa: Man vet vem som bestämmer där hemma. Han sa mer saker men jag kommer inte ihåg.

Va på String och fikade med Lisa och Elsa idag; skön, lång, seg fika. Precis vad man behöver på en söndag. Vi satt där mitt i smeten, i det där myllret. Jasså jasså. Ska laga lite mat snart och ikväll blir det "Little miss Sunshine" - det är jag det! Haha, ska bli kul och se den efter allt man hört.

Kommentarer
Postat av: Malin

38 minuter mer ljus gav förra veckan oss. =) den där soltidsvisartecknadesolen rullade idag på svt, riktigt dansant

2007-02-04 @ 20:07:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback