Den där lördagen...

Okej, tänkte att det var dags att försöka få ner den där sista kvällen ute i Stockholm nu... Kommer inte alls bli så detaljerat som jag hade tänkt, och ingen kommer antagligen finna det lika roligt som vi som var med! Allt kommer vara extremt internt... (Skulle gärna uppskatta om de inblandade säger till om jag glömt något, för det har jag definitivt gjort). Glöm inte att kolla alla länkar, det är det värt! (Är inte bästa kvalité dock).


Allt började med att jag, Lisa, Lollo och Venus vaknar i min pappas dubbelsäng (notera att Venus tryckt in sig under otrevliga former under nattens gång). Och vi hittar Ninni sovandes under mattan:

image110

Blev lite morgonresorb och försök att få upp folk. Vi lyssnade på musik och Lisa tror att det är the Knife (vilket det inte är), så vi börjar skämta o säga saker som : det är naaaajf (istället för najs) och på najfsöder så är det väldigt najfigt och så vidare. Hela dagen fortsätter dessa härliga The Knife uttryck!! 
image111image112

Sen ordnade vi upp oss och tog bussen till String för en frukostbuffé. Problemet var bara att det inte fanns några platser inne så våra trötta hjärnor satte oss ute med filtar (folk trodde nog vi var knäppa för det var INTE varmt ute). Vi fick för oss att det snöade där någonstans innan vi hittade ett bord innomhus.

image113image114

Sen, efter några timmar lämnade vi Ninsan kvar och började en bejublad promenad tillbaka mot Gamla Stan. Och på vägen får vi för oss att leka turister, så vi ber några andra turister fota oss. Det kändes inte som att vi var hemma så vi kunde lika gärna fortsätta turist-trenden liksom...

image115

Sen fortsätter vår promenad och på Södermalmstorg stöter vi på värsta festen!! Folk som dansar och en gubbe som drar torra skämt. Så där står vi och partar loss en stund.

Dans, dans, dans...

När vi kollat tillräckligt på alla härliga barn så fortsätter vi vår promenad till kullen mitt på slussen där vi lägger oss och tar en liten paus.

image116image117

Tar en cykeltur till Konsum så Lisa kan köpa 3,5or till städningen. Sen har vi ett första städpass med musik och det går rätt fort. Sen drar vi till Konsum för att panta burkar och handla mat. När jag och Venus står med alla stinkande ölburkar så kommer en liten kines fram: Oh, you are putting that back.
Yes, we are recycling
svarade jag lite halvsegt.
Ooh, very good, very good! (Hon tyckte vi var jätteduktiga!)

image118image119

När vi väl återvänder till camp old town så fixar vi lite krubb (allt handlar fortfarande om att det är naaajf osv). Och det tillverkas en ljusstake av en Odin-burk. Ska det va så ska det va. Vi dricker lite öl, duschar. Allt i en härlig oordning.
image120image121image122image123image124image125

Lisa såg ut som en smurf-mattant:

image126image127image128image129image130

Lisa äter vad som ser ut som spya. Spyan.
image131image132image133image134

Sen var tyvärr tvungen att lämna oss... Lollan körde sista moppningen och vi började göra oss redo för kvällen.

image135image136image137

Sen började det officiella förkröket (som egentligen pågått hela dagen) :
image138
Ser tomt och städat ut.
image139
Stilleben.
image140image141image142
Jag leker med mitt förstoringsglas...
image143
Berocca och öl - två bra energikällor.
image144image145image146image147
Värmer upp våra röster med lite sång.
image148image149image150image151

Sen började, tillslut, vår färd mot Debban Medis - blev ett stopp på vägen dock. Lisa skulle köpa snus på Konsum och medan hon gör det kommer det fram en kille till mig o Lollo:
Can I sing you a song?
Självklart fick han det.
Daaancing queen, feel the beat on the tambourine....
Det var tydligen ett vad, de var två österrikare som var här på semester och gillade ABBA. Han, killen, fortsatte med ett härligt medley Abba-sånger och det slutade med att vi fick honom att göra en musikvideo (med Lisa och Lollo som bakgrundsdansare):

ABBA - The movie

Sen tipsade vi dom om Golden Hits och visade vart det låg på kartan...

Fortsatte skrattandes till kön på Debaser Medis, skönaste vakterna: hur gamla är ni?
Svaret blev 19 och undrade om dom ville ha leg? Dom bara, nääää, men in med er nu? Ha så kul. Dom var jätteparty!!
image152image153image154

Där inne möter vi Andrea, som har lite problem med rösten...
image155image156image157

Vi lyssnar lite på banden innan och när vi tar plats framme vid scenen innan Shout out Louds träffar vi våra gamla studiekamrater Louis och Joakim (Joakim känner inte igen Lisa först utan börjar hälsa...). Jag radar upp dom för att ta ett 6D-reunion foto men då tycker Louis att jag också ska vara med så han ber en tjej ta kort på oss (turistgrejen?!):

image158

Sen visade det sig också att Louis, förutom att han jobbar där, också är syssling med en i Shout out Louds så deras kväll var billig. Typ gratis inträde och halva priset på öl eller nåt sånt.. Jaja. Sen tog Louis ett foto på oss:

image159

Sen tappade vi bort våra före detta klasskamrater och nköt av konserten som var sjukligt bra!!!!! (och en massa låtar relaterades till den här helgen...)

image160
image161

Sen dansade vi och röjde tills lamporna tändes, som vanligt!

image162image163

Eftersom Debaser var smockat med folk så var det fest!! När de tände lamporna rörde vi oss besvikna utåt, jag och Lisa ställde oss vid ett bord i det andra rummet, det lilla med baren, medan Lollo gick och hämtade sin jacka i garderoben. Då, helt plötsligt kommer Terry (som spelat hela kvällen) gåendes förbi och jag frågar:
Men Terry, vad hände? Varför är det slut?
Och var verkligen inte beredd på ett fnittrande svar, alltså den rösten kommer jag aldrig kunna beskriva. Han är en seriefigur!
Tihihi, jag vet inte. Jag är full som en kastrull. Tihihihihiihihi. Vi måste göra något nu.
Så vi står och pratar med honom, vi blir utslängda och står på trappan vid Medborgarplatsen och pratar om vad vi ska göra. Terry säger ungefär (allt med den där gälla, feminima rösten):
Vi måste på efterfest, tjooohooooo!!!! Jag brukar vara kungen av efterfest men jag bor på Tyresö nu.. bla bla... Bara vi inte går till Spy Bar - jag hatar Spy Bar!!
Hans DJ-kompisar går förbi, Terry:
Hörrni, vart ska ni någonstans?
Dom svarar: Spy Bar, hahaha och försvinner. Terry säger:
Äsch, dom skämtar bara, dom är ironiska, dom ska inte dit. Bla bla. Jag är full som en kastuuuuull!
Diskussionen om efterfest fortsätter, Terry föreslår Gamla Stan, vi har en intressant diskussion om Tomten. Till slut så säger Terry:
Okej, vi tar en taxi till Spy Bar då, åhhhh... Tjoooohoooooo!!!!
Och så börjar han springa mot en taxi: Tjooohooooooo!!
Jag lovar att jag ska ta över ett DJ-bås så att han kan spela sina skivor. Hur som helst hoppar vi in i taxin, taxichauffören vet inte vad Spy Bar är så vi får förklara. Sitter i taxin och han pratar om att han är  den bästa DJ:n i Sverige, när han var i Norge och raggade på någon, tihihihihihi osv. Och så diskuterade vi lite olika DJ:s...
image164image165

Väl framme i kön till Spy Bar står det vakter och ropar: bara ni med kort kommer in...
Men det hade ju Terry så klart, enda problemet var att när första vakten kommer fram så säger han till Terry att han ser för full ut. Terry svarar: Näää, jag är bara lite lagom!
Sen kommer en annan vakt fram och släpper in oss. Och på väg upp i trappen, vem möter vi då om inte Muppy!!!! Vi som tjatat om vår vän.. Haha!!!
image166

Han var på väg att gå men vände självklart tillbaka! Haha. Sen träffade vi Anna Danielsson i vimlet, och såg DJ-vännerna från Medis (dom som absolut var ironiska!?!) Litte random Spyan-folk(?):
image168

Sen upptäcker vi att Muppy (som heter David fick vi tillslut reda på) har en The Knife-tröja, VAD ÄR ODDSEN FÖR DET?????

image167

När vi går på toa träffar vi en norska som blajar och sen hittar Lisa en JÄTTEFUL halsduk på golvet som hon ger till Terry:
image169image170image171

Sen spelade dom Håkan Hellström!! Och Muppy tjatade om att vi skulle dansa på bordet. Lollo, som var mest på, försökte han lura att klockan var 10 i 5, så hon gjorde det 5 minuter senare... Kom fram en vakt och sa åt henne att hoppa ner men jag trodde hon skulle bli utslängd men det blev hon inte (och tur var väl det eftersom klockan kanske var halv 5, haha). Hann inte få upp kameran medan hon stog på bordet så det blev en efterbild:
image172
Notera bordet i bakgrunden, det är relativt högt så det krävdes hjälp från Muppy för att hon skulle komma upp...

Sen tändes lamporna även på Spyan och Sporty Girls + Muppy drog till donken så att vissa skulle införskaffa sig krubb. Upptäckte då Muppys minimala miu miu - väska som jag mobbade honom för. Han hade den tydligen för att hans byxor var så himla tajta. Sen stog vi o pratade om att jag hade på mig en kjol som jag köpt för 10kr i Emmaboda.. Jaa, dom i kassan var segast i stan och sedan slutade allt med att vi tog en härlig promenad tillbaka till Gamla Stan.

image173image174image175

Sen när vi kom tillbaka till vår kära boning åt vi lite av maten vi sparat, och preparerade en härlig överraskning i en kastrull till morgondagen. Pratade om att ha mini-Terrys i lådor och skrattade ihjäl mig. Klockan var väl halv 7 när vi tillslut gick och la oss....

Morgonen efter hoppade Lollo upp för att jobba(?), jag och Lisa degade segt upp oss, packade ihop, städade det sista och började vår långa vandring mot Soda (det tog oss sjukt lång tid), där vi mötte Hannah, Klara och Emma! Som tur var hade vi musik under vandringens gång, även fast det krävde lite paraply-ansträngning eftersom det regnade...

image176image177

Jag sa mina hej-dån och när klockan började närma sig middagstid var det två som motvilligt tog sitt pick och pack och drog sig hemåt. Semestern i Stockholm var över. Too bad!


Kommentarer
Postat av: lollo

äntligen!! ohhh vad fint. videorna är ju bäst! och terry, och halsduken, och miu miu väskan och mattan också =)
/ sporty girl member

2007-10-15 @ 19:59:56
Postat av: lollo

äntligen!! ohhh vad fint. videorna är ju bäst! och terry, och halsduken, och miu miu väskan och mattan också =)
/ sporty girl member

2007-10-15 @ 20:00:06
Postat av: lisa

Julia!! YES! skrattar ihjäl mig här för mig själv

2007-10-16 @ 16:16:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback